anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
Hoi Allemaal,

Het is een behoorlijke tijd geleden dat ik hier gepost heb niet dat ik jullie vergeten ben hoor.

Momenteel is het namelijk heel druk in huize de Graaf, en dan schieten er bepaalde dingen bij in. En hier posten en lezen vind ik makkelijker op de laptop dan op mijn mobiel.
Ik ga proberen om iederedag ff te kijken en te posten hahah tussen de hecktiek door.

Met Lisa gaat het goed heeeeeel goed zelf. Momenteel zit ze op 3 voedingen met daarbij fruit en avond eten. Ze is echt een vrolijke baby veel lachen, babbelen en alles bekijken. Hahaha ja elkedag is er wel een moment dat ik bescheur van het lachen omder.

Meiden tot hoors

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat heerlijk dat het zo goed gaat met Lisa!!! Jeetje, ik hoop dat Yaiza haar een beetje achterna gaat als ik dit zo lees, je mag echt trots zijn!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Is der kale plek trouwens al weg?? Bij Yaiza zit er nog steeds een kaal vlak, haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hahahaha, nee Lisa heeft een super grote kale plek hahahaha met kleine stoppels. Ziet er niet uit maar ach er komt haar OOIT. Yaiza alweer 2 maanden, gaat snel he. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey goed dat het zo perfect gaat met Lisa! En hoe gaat het met de andere twee prinsesjes? En ja dat hectische herken ik maar al te goed ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Jen, Ja het hectische pfffffffffff sta er momenteel helemaal alleen voor en dat is ff aanpoten hahahaha.  Lisa doet het dus super gelukkig. Jasmien zit echt in de spongetjes fases van 2 ik ben nee en alles na zeggen, alles uitproberen hahaha Jamie-lynn is echt in de peuterpubertijd pffffffffff dat is best zwaar, alles tegendraads en de grens opzoeken Tja als ik het zo beschijf klinkt het wel erg hahahaha maar het is ook om  te lachen hoor De domme acties van jasmien is om te lachen en dan jamie met haar taal gebruik. Maar twee x in de  maand is het mama tijd en dat is aankomende zaterdag ook weer. Mijn moeder komt dan hier in huis en past op zodat mama lekker kan stappen met de beste vriendin en zondagochtend doet ze de kids ook. Ik ben dan om 9 uur mijn bedje uit en kan er weer tegen aan. Echt om aan te raden hoor. En de andere zaterdag zit ik hier thuis met een vriendin filmpie te kijken en te gamen. Deze 2 zaterdagen permaand is heilig hahahaha Hoe is het met julie kleine mooie babys

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden