anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 24 reacties

 

Wij zijn druk bezig deze website te verbeteren. Doel is om jullie een zo compleet mogelijk forum te bieden. Jullie input, opmerkingen en idee├źn als gebruikersdeskundigen zijn hierbij onmisbaar. laat het weten in een reactie op dit onderwerp of mail naar redaktie@forumvoorzwangerevrouwen.nl

Alvast bedankt!
Groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 24 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hmm, ik hoor niet bij de redaktie Clarinda, maar ik trek toch even mijn stoute schoenen aan: het is denk ik het makkelijkst, om gewoon een nieuw topic te beginnen in het gedeelte voor 4-6 maanden. De indeling in maanden is aan de ene kant handig, omdat je op die manier praat met anderen die in hetzelfde stadium zitten, maar het maakt het in dit soort gevallen ook ingewikkeld.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo redaktie    Kunnen jullie niet vooraf melden wanneer en hoelang er ondehoud aan de site wordt gepleegd want ik vind dat de laaste week de site vaak niet bereikbaar is.    Vriendelijke groet Marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dit is een test  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

waarom komen de berichten die ik met mijn blackberry stuur niet op de site te staan?? gr!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Kan je ook ergens zien wie er online is behalve dat groene of rode balletje bij de mensen zelf als je de topics leest, maar gewoon een algemeen plaatje op de homepage, met bijvoorbeeld hoeveel leden online zijn en hoeveel gasten??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

volgensmij klopt de tijd niet.. bij mijn vorige bericht stond dat ik hem om 12.58 had verstuurt het is nu 14.11 en naar mijn idee is het echt nog geen uur geleden;)   liefs,   Loes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik mis eigenlijk wel een aparte plaats waar je kan vragen over namen van baby's. Vragen wat de rest er van vindt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Soms staat er een onderwerp in de verkeerde rubriek (bijv eerste trimester ipv derde trimester) omdat er langere tijd geen berichten zijn verzonden. Het zou handig zijn als je het onderwerp kan verplaatsen naar de andere rubriek zodat anderen er ook weer op kunnen reageren (bijv "uitgerekend in april" staat nu in de rubriek 1e trimester, maar moet verplaatst worden naar 3e trimester. Ik kan dit nu niet doen, omdat ik het onderwerp niet gestart ben).

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Oh, oké, dat is wel handig, dat je dat gewoon zelf kunt doen. Dank voor de uitleg ien! :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Het onderwerp kan je volgens mij verplaatsten als je degene bent die hem heeft aangemaakt kan je bij bewerken hem ergens onderaan verhuizen naar 4-6 mnd en zo door te gaan na 7-9 mnd. Het is natuurlijk veel leuker om je onderwerp mee te nemen. Ben trouwens ook niet van de redactie maar verleden jaar ben ik een onderwerp juni moeders begonnen in 1-3 mnd en toen doorgeschoven naar 4-6 mnd en toen naar 7-9 mnd en uit eindelijk staat hij nu in na de bevalling.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden