anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Hallo allemaal,
Ik wil voor Steffie een trappelzak (slaapzak) kopen, maar weet niet goed welke maat ik moet hebben. Ze is nu 55cm. Welke maat zouden jullie kopen?
Ik heb haar nu in een 80cm trappelzak gedaan en weet natuurlijk dat deze te lang is, maar ze kan er niet in verdwijnen ofzo.

Graag jullie advies

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Vanaf wanneer ga je eigenlijk een trappelzak/ slaapzak gebruiken? Ik heb bij de hema van de week even gekeken en begon me af te vragen wanneer je daarmee begint. Jonathan trappelt er graag op los en zwaait ook veel met zijn handjes. Verder draait hij dus nu van zijn rug naar zijn buik, dat zal een slaapzak denk ik verhinderen....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dat ligt aan je zelf.. Ethan is een onrustige slaper zins 4weken oud en trapt altijd ook al is hij helemaal ingepakt de dekens van hem af en ik gebruik hem dan ook zo dat hij niet "bloot" komt te liggen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb een trappelzak van 0 tot 9 maanden!!!! hij is bij de armpjes wat ruim, maar ze kunnen er niet doorheen.. hij is wel heel lang nog. maar hij vind het wel lekker want is een trappelaar en heeft de ruimte nodig haha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb nu mt 70. je moet idd opletten dat de armsgaatjes lekkek smal zijn zodat ze niet met haar armpje erin kan verdwijnen. Noëlle vind t heerlijk, gelukkig heb ik alle slaapzakjes nog van mn oudere dochter die slaapt nu sinds haar 2e in een groter bed en een dekbed.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, Als je een slaapzak wil gebruiken moet je het eerst aanpassen en kijken over er niet teveel ruimte zit bij de arm mouwtjes, het moet wel zo zijn dat ze zeker de armpjes er niet (zelf) doorheen kan halen, wij zijn zelf begonnen met een maat 70! toen was onze dochter ook zo rond de 55cm. en van daaruit kom je er vanzelf achter als de trappelzak weer te klein word en dat je een grotere maat nodig hebt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb zelf nu de 70 cm maar zal niet lang duren voor ik een nieuwe moet kopen de gene die ik allemaal heb gekregen zijn namelijk 100, 110 en 120 cm

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden