Anoniem 10 jaar geleden 139 reacties

 
Vanmorgen weer voor een echo geweest, en vandaag 7 weken en 6 dagen zwanger! Een klein kloppend hartje gezien, ons geluk kan niet op.

Maar waar ik dacht op 28 april uitgerekend te zijn, blijkt nu 5 mei letterlijk 'bevrijdingsdag' te worden. Nouja, als ons boontje precies op de uitgerekende dag komt dan ;)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 139 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hej meiden, Sorry voor de late reactie, hadden een heel druk weekend ivm de aankomende verhuizing (aankomende zaterdag :-)). De VK zei dat het gewoon een goede uitslag is (goed is goed zegmaar...) en dat je niet kunt vergelijken met elkaar. Ook dat bijvoorbeeld 1 op 5000 op hetzelfde neerkomt als 1 op 10.000. Voor de rest was de baarmoeder goed gegroeid en hartslagje was ook mooi constant, dus dat was ook weer fijn om te weten. Was donderdag alleen erg duizelig en licht in m'n hoofd de hele ochtend, dat kan schijnbaar oorzaak zijn van wat wisselingen in je bloeddruk (maar had ik nog niet eerder gehad). Hoe is het met jullie allemaal? Sacha jij nog nieuws?

Anoniem 10 jaar geleden

 wat goed dat ze je gerust heeft (kunnen) stellen nou kan je tenminste verder gaan met genieten! ik heb verder nog weinig nieuws! woensdag ga ik voor een gesprek naar de huisarts dus ik hoop dat hij mij verder kan helpen en aan wat meer informatie kan helpen! sprak gister iemand op een feestje die heeft hetzelfde als mij alleen dan bij haar eerste kindje en die vertelde ook dat ze tegen haar hadden gezegt dat ze zich bij haar eerste geen zorgen hoef te maken maar zei heeft al 7 bloedtransfusies gehad! dus de spanning stijgt alleen maar meer!

Anoniem 10 jaar geleden

Ja indd, hoop dat jij dat ook snel weer (helemaal) kunt! Succes woensdag! Laat je even weten hoe het was? Nou dat gesprek met die andere dame heeft ook niet veel goeds geleverd dan. Ik zou het eerst maar even afwachten, ik hoop voor je dat die ellende allemaal bespaard blijft... Groetjes en tot snel weer

Anoniem 10 jaar geleden

en?? hoe was het bij de vk??  ben je weer wat wijzer? 

Anoniem 10 jaar geleden

ben ook benieuwd...

Anoniem 10 jaar geleden

:-) bedankt meiden! Morgen afspraak met de verloskundige.

Anoniem 10 jaar geleden

wij hebben er idd ook bewust voor gekozen om de test niet te doen!  mede ook doordat we al 2 gezonde kindjes hebben en bij de eerste hebben we er ook voor gekozen om het niet te doen omdat e bij ons in de familie ook nix voorkomt en we beide niet met die wetenschap/onzekerheid de rest van de zwangerschap in wilde!!! hopen dat de tijd snel gaatdan heb je snel je echo!! en wanneer je erg bezorgt ben praat dan gewoon nog eens met je vk! die zijn namelijk niet blij met gestreste zwangere vrouwen hahahaha

Anoniem 10 jaar geleden

ow de 20 weken echo heb ik 27 dec. Maar ik zou die gewoon afwachten, dan weet je veel meer.

Anoniem 10 jaar geleden

Hej meiden, Afgelopen vrijdag hebben we de uitslag van de combinatietest gehad, die was goed zei de verloskundige, dus daar zijn we erg blij mee!! Nu had alleen een vriendin van mij een kans van 1 op 10.000 ofzo en bij mij was het 1 op 1200. Ik kan er niks aan doen en het slaat nergens op, want het is een hele goede uitslag eigenlijk en dus een hele kleine kans dat er wat mis is, maar ik ben/was toch een beetje teleurgesteld in de uitslag. Het gekke is dat ik me niet druk maar of er was mis is met de kleine, maar ik houd er een beetje een nare 'nasmaak' aan over. Heb de verloskundige toch nog even teruggebeld vrijdag en die legde nog een en ander uit, dat het ook te maken heeft met je bloed en een minimaal verschil in de nekplooimeting, kan alweer een heel andere uitslag geven. Mijn vriend had gezien dat de nekplooimeting 0,094 was (dus nog geen mm), dus dat is in ieder geval wel een geruststelling. Ik weet dat de test er eigenlijk alleen is om je gerust te stellen, maar nu twijfel ik of ik bij een eventueel tweede kindje die test wel zou doen.   En ik ben helemaal niet van slag ofzo hoor, want daar heb ik echt totaal geen reden voor, maar ik hoop dat jullie begrijpen hoe het even binnen kwam vrijdag. Hoe is het met jullie? Groetjes

Anoniem 10 jaar geleden

ja dat begrijp ik helemaal je krijg natuurlijk liever net zulke cijvers als je vriendin! ik vind het toch erg lastig hoor zo'n test je krijg nooit een zekerheid of uitsluitsel. het verschil tussen jou en je vriendin kan denk ik in heel veel factoren zitten idd in jebloed maar ook in de afwijkingen/ziektes in je familie. ik snap dat het een blok op je maag is maar laat je niet gek maken! en strakkies met de 20 wekenecho  krijg je ook een hoop te horen! ik heb mijn echo moeten verzetten die zaterdag wandel ik op de kerstmarkt in dusseldorf dus het word nu dinsdag de 13e dus 4 daagjes eerder!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden