anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 21 reacties

 
Eerst was ik op een forum aktief, voor een buitenlandse partner. Daar is het gewoon, dat daar per maand een topic werd aangemaakt per maand. Elk lid zette zijn/haar naam erbij, van de aanvraag, opsturen, antwoord.... en resultaat.... Dat is wat ik hier wel mis, eigenlijk...... Maar goed, we zullen het proberen.

  • Dinh
  • Zwanger sinds 6 januari
  • Echo? Nog niet
  • Geslacht? nog niet bekend, wil het wel weten.

Nog meer?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben op 25 mei onze tweede echo. De zwangerschap gaat voorspoedig, bijna nergens last van. En het buikje komt nu, erg mooi om te zien.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Ik ben 14 oktober uitgerekend van ons 2 ukkie Wil weer heel graag het geslacht weten dus we hebben 3 mei een pretecho ben dan 16 weken zwanger. Vind het toch wel heel leuk om de kleine tussendoor ook nog een keertje te kunnen zien!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoiiii, Ik ben zwanger sinds 5 januari 2011 en uitgerekend op 12 oktober 2011 :D Ik heb de eerste (termijn) echo gehad op 8 maart 2011, ZOOOO bijzonder, heb wel een traantje weggepinkt. Ik wil graag z.s.m. weten of het een jongetje of meisje wordt d.m.v. een pret echo (3D), maar ik ben er nog niet helemaal over uit bij hoeveel weken je het meeste kans hebt om dit te kunnen zien. Suggesties zijn welkom. Dan kan ik lekker shoppen voor de kleine :D:D:D:D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Gefeliciteerd :D ja echt bijzonder he zo'n echo met al een echt mensje :) ik ben zelf 2 oktober uitgeteld en heb inmiddels 4 echo's gehad :) maar elke echo blijft bijzonder.... Wij willen ook super graag weten wat het word..... bij ons kijken ze het bij de 20 weken echo..... maar volgensmij als je het echt eerder wilt weten kunnen ze het vanaf 16 weken al wel zien volgensmij. Liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Hey dames, Ik ben hier nieuw. zwanger sinds ong. 13 januari dus de uitgerekende datum is ongeveer rond 20 oktober. eerste kindje en zoudengraag het geslacht willen weten. ik ben 20 jaar jong en mijn vriend is 27. heb eigenlijk nergens last van als alleen wat gevoelige borsten en beetje moe....eerst echo heb ik met ong. 9 en halve week 21 maart. we doen gelijk een kans berekening naar een kindje met syndroom van down(combinatie test) dit doen we omdat ik een broer heb met dit syndroom. ik ben erg onzeker omdat ik nergens last van heb. Liefs Kristel,

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Kristel, Gefeliciteerd. Dat als eerste. En als ik hier op mijn werk kijk, opeens zie je meer zwangere vrouwen. Zo ook op dit forum, zo ineens zijn er meer vrouwen die in oktober uitgerekend zijn. Maar wat ik ook merk, is dat er ook mensen zijn, die nergens last van hebben. Mijn echtgenote is dan misschien een beetje misselijk, heeft dan een beetje last van de ''bandenpijn'', maar overgeven hoeft ze niet.  Maak je je niet ongerust, geniet eerder van de ''energie'' die je nog hebt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Frieskoetje Uitgerekend op 4 oktober 1e echo gehad, vanwege eerdere miskraam, zit goed hartje klopt, voelt ook goed! Geslacht? nog niet bekend, wil het misschien wel weten. Ben net verhuisd naar Alkmaar, hoop op wat meer zwangere vrouwen in de buurt

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, ik ben uitgerekend op 2 oktober! 2 echo's gehad ondertussen, hartje klopt en voelt allemaal goed. a.s woensdag hebben we de 12 weken echo. geslacht willen we wel graag weten straks met de 20 wk echo.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, Ik ben zwanger sinds 11 januari, dus in principe uitgerekend op 18 oktober. Op 14 maart de eerste echo, spannend! We willen net als bij de eerste niet weten wat het wordt, wel of het gezond is! Daarvoor laten de de combinatietest doen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Ik ben zwanger sinds 9 januari (8 weken) uitgerekent op 16 oktober zelf jarif op 17 oktober :) Morgen krijg ik mijn eerste echo Ik weet nog niet of ik het geslacht wil weten.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden