anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 11 reacties

 
hoi dames
het is weer zo ver!! ik heb een echo gehad en wederom (net als bij mijn 2 kindjes) is de uitrekendatum een groot vraagteken. ik begin bij 1

toen ik zwanger was van me dochter hebben we volgens het ouderwetse schijfje gerekend en toen kwamen we op 18 november. toen kwam de echo!! het kindje was vrij klein dus ik moest na 2 weken weer terug voor een nieuwe termijnbepaling! die kwam uit op 11 december!! daarna heb ik nog 3 echo's gehad die allemaal zeiden dat het een behoorlijk groot kindje is!! ik had het al een paar keer aangekaart dat ik dacht dat er iets niet klopte maar hun ginen uit van de nieuwste techniek dus mijn uitrekendatum bleef staan op 11 december. tot ze op 6 december niet meer bewoog. aan de ctg en haar hartje veroonde zorgwekende activiteit dus ik werd meteen ingeleid. na haar geboorte is toegegeven dat ze te laat geboren is en dat we toch meer moesten denken aan 18 november.

bij mijn zoontje eigelijk het zelfde verhaal schijfje vertoonde 30 mei en de echo zei 16 juni uiteindelijk is hij 13 juni gehaald omdat hij niet meer bewoog!!!
 en nu zwangerschp nummer 3 hetzelfde liedje het ouderwetse schijfje en de internetrekenmachines vertellen mij 19 april en de echo van vanmorgen verteld mij 2 mei!!! dus volgens het ouderwetse ben ik nu 9 weken en 5 dagen zwanger en volgend de echo 7 weken en 6 dagen.....pppfff word er gek van!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

gelukkig dat ze het nu goed in de gaten houden!! succes met je zwangerschap!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou gistewr avond de echo gehad! ik zit nu op 10 weken en 4 dagen! dus dat betekend dat ik volgens de echo 1 mei uitgerekend bent. daarna het ouderwetsae schijfje erbij gehouden en die gaf 12 weken en 5 dagen aan! toch gaan ze uit van de echo maar vanaf de 30 weken houden ze het extra in de gaten lijkt het nou met 38 minder te gaan dan gaan ze het halen maar langer als 40 weken laten ze me niet lopen! een groot nadeel groot nadeel is dat ik dan toch weer in het ziekenhuis moet bevallen! en dat wou ik nu absoluut nietsacha( niet ingelogt)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja hoor vanavond gaat het weer gebeuren... de echo!!! eens luisteren waar ze naar kijken... naar mijn ervaring in mijn vorige zwangersschap of de technologie!!! (sacha niet ingelogt)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou ik ben benieuwt laat maar ff weten wat ze hebben gezegt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja dat hoop ik ook heb natuurlijk bij de andere 2 in het ziekenhuis moewten bevallen en bij me dochter wou ik dat ook maar bij me zoontjeniet en nu dus ook niet dus hoop zo dat ze naar de laatste keren kijken!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou het gewoon heel duidelijk zeggen tegen je verloskundige dat de vorig twee te laat zijn geboren door die fout. en dat ze nu maar van jou berekening uit moeten gaan zo dat ze niet wachten tot dat hij/zij niet meer beweegt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Maar kijken ze helemaal niet naar je voorgeschiedenis dan? Dat zou ik wel heel raar vinden en anders zou ik ze daar inderdaad eventjes op wijzen, dat ze niet weer dezelfde fout maken.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat een gesol zeg! En dat allemaal ten koste van levens!!! Kijken ze alleen naar de grootte dan? Misschien zijn jouw kinderen gewoon wel aan de kleine kant of is er sprake van een groeistoornis... Bij mijn oudste zoon is wat geschoven met de datum, waardoor je op een datum van conceptie uit kwam die totaal niet in de buurt lag van mogelijke bevruchting... Het scheelde een week, maar omdat de vader van mijn zoon een Surinamer is en het winter was, gingen hij en ik er vanuit dat zijn zaad misschien gewoon wat sterker was dan gemiddeld... Eerst was de uitgerekende datum 21 Augustus, daarna werd het 8 September, veel kleiner verschil dan bij jou. Uiteindelijk werd het 26 Augustus dat hij geboren werd en was inderdaad nog niet foetus af als je hem zag, klein, geen vet op zijn botten en iets te groot hoofd voor een voldragen baby... Dus leek achteraf wel te kloppen, maar dat bij jou klopt niet! Is het steeds de zelfde verloskundige? Want dan zou ik maar gauw een andere zoeken... Bij mijn jongste zoon werd er ijskoud gezegd door een andere verloskundige, omdat ik verhuisd was naar een andere woonplaats: "Je bent niet zwanger, wat doe je hier in de praktijk?" Dezelfde avond heb ik via internet een andere verloskundige gekozen. Uiteindelijk ben ik alsnog bij een gynaecoloog beland, wegens complicaties... Mijn zoon was te suf, tijdens een bezoek aan de verloskundige (die zelf echo's maakte) lag hij té stil in de baarmoeder, heb ik hem met mijn buikspieren moeten 'reanimeren' Ik moest met mijn buikspieren hem wat porren, op de echo kon je duidelijk zien dat het het zelfde effect had als reanimeren... Blij dat ik toen bij die verloskundige ben beland! Inderdaad had mijn zoon ook start problemen bij de geboorte, moesten hem opwrijven... Maar houd voet bij stuk!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hebben ze die twee andere kinderen van je trouwens nog kunnen redden?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja hoor het is helemaal goed gekomen op een paar kwaaltjes na! maar mijn dochter woog ruim 10 pond en was 57 cm en me zoontje was 9 pont en ook 57 cm bij me dochter had ik ook geen vruchtwater meer en zij geen huidsmeer waardoor je met een droge doen bijna haar eerste huidlaag eraf veegde! bij me zoontje had ik nog wel vruchtwater! wij hadden 2 verloskundige praktijken in de buurt en bij beide had ik dus een andere maar nu zijn ze gefuseerd! ik heb natuurlijk wel het verhaal aangekaard maar ook nu zeize dat die techniek zo goed was dat ze daar aan vast houden! maar op aandringen heb ik toch over 2 weken weer een echo!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden