anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 20 reacties

 
Hoi allemaal,

Ik ben de laatste tijd wat minder op het net door de drukte hier in huis.
Ik lees jullie berichten allemaal wel hoor als ik in bed lig op mijn mobiel. 

Lisa is nu 5 weekjes oud en het gaat super. Gister bij het CB geweest en ze is goed gegroeid,
55 cm en 4600 gram. Lisa zit nu ook tegen woordig op de 4 a 5 voedingen en slaapt 8 van 10 keer helemaal door.
Mama kan dan lekker bij tanken heerlijk.
Ik geef Lisa nu ook iederedag een flesje kolfde melk en mevrouw drinkt het gewoon op zonder enkele moeite.
Wel merk ik dat ze de laatste 2 dagen wat drukker aan de borst is alsof ik niet genoeg heb dat maakt me zo onzeker.

Sinds een paardagen is lisa ook druk aan de babbel zo lief om te zien mijn hart smelt dan enorm. Geniet zo van het meisje. Het gaat allemaal wel weer super snel en denk ik waar zijn die 9 maanden gebleven en de 5 weken naar de bevalling. 

gr

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ALs ik zoek op jennefer pers krijg ik niets hoe kan dat dan?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hahaha dat probleem hadden wij ook allemaal!!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey mijn gedachten waren vandaag nog bij jou, je was zo stil! Wat heerlijk dat Lisa het goed doet! En al 5 weken ja waar blijft de tijd! Als de dag van gister dat je voorweeen maar niet door wilde zetten he? En de andere dames vinden hun zusje nog gezellig zeker? :) Lijkt me echt leuk zo'n meidengezin!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hee Jennefer, Ja ik kijk altijd op mijn mobiel maar op de een of andere manier kan ik niet reageren er mee heel vaag. Als de dag van gister beleef ik het soms nog en dan is het al 5 weken terug pfffffffffff. Een meiden gezin is leuk maar wel een kippenhok hahahaha ik ben al een klets tante en mijn oudste ook dus dat wordt wat. Remco doet het ook heel goed he al echt een mannetje of niet.En je profielfoto die is gaaf man. Ik heb je trouwens gezocht op facebook maar kan je niet vinden ?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hee graafjes, Ik heb de oplossing voor mobiel reactie achter laten!! Ik had dat namelijk ook! In het tekstvak staat zo'n papiertje symbool met Code daar achter. Klik daar eens op! Volgens mij kun je dan tekst typen!! Ik had dat namelijk ook, zag wel het tekstvak, maar zodra ik die selecteerde, kwam m'n toetsenbordje niet tevoorschijn...toen ik op Code klikte, deed hij het wel!! Succes!! @ Jennefer...ik kon je ook niet vinden op Facebook....x

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hee het lukt geweldig girlygirl nu kan ik vaker berichten hihi.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha oplossing gevonden, heerlijk he? :) En dat is vreemd dat jullie me niet kunnen vinden...ik sta gewoon zoekbaar! Onder Jennefer Pers... Wat zijn jullie facebooknamen, dan zoek ik jullie op?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oops te snel op "verzenden" gedrukt! (Werk ook altijd van mijn mobiel) Ja met Remco gaat het fantastisch, hij groeit als kool ook! Al 67 cm en over de 5 kg! Hij wordt echt lang nu...en hij lacht zo heeerlijk graag, en kwebbelt erop los. Nu hij rechtop kan zitten vind hij "op een rode paddestoel" zo leuk, wippen op schoot, dan schatert hij hete uit... Moet vandaag weer aan het werk dus hij blijft met zijn vader thuis (die is vrij vandaag), en morgen naar mijn moeder en vrijdag eerste keer naar de kdv...ik hou mijn hart vast! De leidsters zeiden dat de oudere kinderen de jongere babies in hun bedjes porren door de bars heen, ik zie al vanalles gebeuren :( En tis nog wel mijn verjaaredag vandaag, bah...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jennifer gefeliciteerd met je verjaardag!!! en op de kdv komt het vast goed hoor lijkt mij ook eng hoor dat is het niet maar ze weten daar vast en zeker wel wat ze moeten doen met je kleine man.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd Jennfer! maar wat ontzettend spannend morgen!! kan me best voorstellen dat je er een beetje tegenop ziet. ik heb nog bijna 2 maanden vrij maar heb nu al dromen over de eerste werkdag hahaha. Wat fijn dat Remco het zo goed doet he, wordt volgens mij ook al een hele vent! Ik kon je trouwens ook niet vinden op facebook dus je staat goed verstopt ;)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden