anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 1 reactie

 
Hoi allemaal,

Ik heb eindelijk de pc weer tot mijn beschikking :-). al die tijd jullie verhaaltjes gelezen via mijn mobiel maar op de een of andere manier kan ik er niet mee reageren?????

Lisa is aanstaande dinsdag al weer twee weken oud pfff het gaat zo snel. Ons meisje doet het heel goed zit al een beetje ritme in de voedingen en snachts kan ik heerlijk doorslapen 9 van de 10 keer.

Ze heeft nu spruw en zo zielig om te zien dat ze de medicijnen super vies vind. Voel me dan zoooooo slecht.
Gister zijn we voor het eerst naar de stad geweest ff kleiding kopen. En ze is zo makkelijk geweest zonder te huilen of wat. Het was wel weer ff wennen hoor als die spullen in te pakken enz. En met 3 kids is het een hele verhuizing kan ik zeggen. 

Ik probeer steeds foto's te plaatsen maar op de een of andere manier lukt het me niet zo eri.

Nou lisa wil denk ik niet dat ik achter de pc zit want madam huilt en heeft honger. 

hoe gaat het met jullie?


Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey wat super dat je kleine meid het zo goed doet! Hoe gaat het met jouzelf verder? Ik hoop dat het snel lukt om foto's te plaatsen, ben wel benieuwd!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden