anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 11 reacties

 
Gister ben ik even naar het cb geweest, omdat ik twijfelde of ik wel genoeg borstvoeding had. Ze drinkt namelijk maar 5 minuten per borst en dan wordt ze heel wild en begint helemaal aan mijn tepel te 'trekken' zeg maar. Daarom wilde ik eventjes weten of ze wel goed groeit, maar ze was gister precies 5 kilo!! Dus het groeien gaat prima, mooi op de lijn! Ze heeft nu trouwens wat schilvertjes (of is dat met een f??? haha) op haar hoofd. Herkent iemand dat? Is dat een begin van berg? Ik hoop het niet! Kreeg trouwens als tip haar hoofdje in te smeren met sla-olie, omdat babyolie soms andere plekken kan veroorzaken door de parfum, haha! Ruikt ze lekker naar frituurpan. Maar ik kijk het eerst nog maar eventjes aan hoor... Hier een fotootje van alweer twee weken geleden, ze groeit wel lekker snel maar is nu nog maar 7 weken. Het lijkt wel alsof ik haar al een half jaar heb!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

xx

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dankjulliewel voor de antwoorden! Gelukkig lacht mijn kleine meisje al wel weer naar me, dus ze neemt het me niet meer kwalijk! ;-) Ik ben er nog niet helemaal overheen, maar doe mn best! Nu maar even in de gaten houden of het niet gaat ontsteken! Revitally bedankt voor je tip! Ik ga ook eens proberen met moedermelk, wie weet! Ik kreeg zelf ook de tip van de olie en dan kammen, maar dan wel met sla-olie en niet met baby-olie want dan kon het inderdaad gaan bloeden en slechter worden! (lekker, die geur van frituurpan! ;-D)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hahha... ik ben weer begongen met melk smeren... het lijkt in eerst instantie ergen... maar als je na een dag of twee lekker de klein in bad doe dan wat het vorig keer leek het veel beter... ben benieuwde of jij het zelfde effect heb als ik straaks... moeders melk heeft een ontsmeten werken... dus je kan het voor meer dingen gebruiken... een vriendin van gebruikte het des tijdes ook op wonden en in onstoken ogjes en zo...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben echt de slechtste moeder aller tijden!! Ik heb gewoon net met nagelknippen (want vijlen lukte niet goed) gewoon in haar duimpje geknipt!! Begon gewoon te bloeden, echt zo erg.. heb de hele middag zitten huilen, wat voel ik me een slechte moeder zeg!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ach arme lincy!! dat overkomt de beste hoor! Gaat vanzelf weer over.... Beetje opgebeurd nu?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dat is mij ook overkomen bij Lisa hoor!! het gebeurt vaker hoor;) maakt jou absoluut geen slechte moeder!! dus lekker weer een goede moeder gaan voelen:)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ow wat vervelend! Ja, zoals Girlygirl al zegt, het overkomt de beste hoor! Het is mij helaas ook al een paar keer gebeurd, maar als ik ze niet knip, krabt hij zijn snoetje open....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heb je bij de cb ook gevraag over het drinken van je dochter??? wel fijne dat ze goed groeide... hoofdje klinkt als berg... hier ook veel last... ga maar is weer verder met mijn experimet het leek toen te helpen allen gestopt wegen spruw... (ik heb een week lang bij de meeste voeding mama's melk er op gesmeerder... was bijna weg maar nu weer terug... ga morgen ochten weer begingen kijken of het helemaal weg kan krijgen... ) van dat nagels knippen vind het dood eng elke keer dat ik mis knip... is gelukkig nog net gebeurd... maar toch... en tja ze meoten weer... (hij heeft mijn snel groeidende nagels... ) maar wat ik wel heb gedaan.... was zijn hoofd oppen gekamde... had gelezen dat je berg moets behandelen met olie en dan de volgenden ochten kammen... nou nee dan gaat het dus bloeden en word het allen maar ergen.. dus NIET doen... maar voelde me toen ook echt een hele slecht moeder... en als ik er nu aan denk voel ik me weer zo slecht... goed nu maar is gaan slapen!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat je omschrijft klinkt inderdaad als berg....inderdaad goed insmeren! Wat is je meissie alweer groot zeg! Gaat goed of niet?!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Leuke foto Lincy, ik had m al op fb gezien geloof ik. Wat betreft de schilvertjes zal het waarschijnlijk berg zijn, wat Girlygirl ook zegt. Steffie heeft het ook gehad en nu nog steeds een beetje. Wij doen er helemaal niks aan. Af en toe pulk ik een half loshangend stukje weg, maar meer ook niet. Liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden