anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Ik ben ruim 23 weken zwanger, en heb sinds een tijdje dat, als ik nies of hoest, ik behoorlijk last heb van urineverlies. Erg lastig en ongemakkelijk! Ik overweeg nu maar iets van inlegkruisjes te gaan dragen voor die kleine ongelukjes. Zou dit aan mijn zwangerschap liggen of echt aan mijzelf?

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi hoi Ik heb het ook!!! ik ga ervoor naar een bekkenspecialist en ik moet zeggen dat het heel goed heeft geholpen en dat het nu nogmaar zelden is dat ik urineverlies heb. bij mij ligt het echt aan de zwangerschap!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee je bent echt niet de enige hoor :) Had er bij de eerste ook behoorlijk last van, heb heel veel oefeningen gedaan na de bevalling ook en dat hielp wel. Vrees dat ik er nu ook weer last van heb. Kan niet niezen of hoesten of ik pies in mn broek, echt ontzettend vervelend :( Een gewoon inlegkruisje helpt niet echt, je hebt ook inlegkruisjes van tena lady die helpen wel. En bekkenbodem oefeningen doen, oefenen, oefenen,oefenen ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik draag ook continu inlegkruisjes hoor!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oh hier nog een. Kreeg al te horen dat je beter geen inlegkruisjes kon gebruiken, maar als je ze maar vaak genoeg verschoont is het geen probleem. Ik heb inderdaad bij lachen, niesen, hoesten en soms totaal zonder aanleiding last ervan. Volgens mijn moeder was het goed om daarom even een paar keer per dag je bekkenbodemspieren aan te spannen. Dan moet het wat minder erg worden. Maar het is gewoon een zwangerschapskwaaltje, heel normaal

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden