anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 

Wie van jullie doet er aan zwangerschapszwemmen? En vanaf wanneer kan/mag doe je dat? Ik heb waarschijnlijk een hernia en niet zo'n hele goede conditie dus op die manier wil ik toch een beetje fit blijven.
Ik wil dit gaan doen in zwembad sonsbeeck in breda. Iemand hier bekend daar?

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hier inderdaad ook op verschillende manieren baantjes trekken, wat rug-oefeningen, wat ontspanning, dat soort dingen. En bij ons kan je voor of na de les als je wilt ook nog gewoon blijven zwemmen, dus ik blijf meestal nog even wat baantjes trekken...   Ik vond een normale "puf-cursus" ook helemaal niets, maar dit is heerlijk ontspannen. Ter aanvulling ga ik naar de info-avond van de vk-praktijk over bevallen.  Zwangerschapszwemmen is meestal bedoeld als aanvulling op een andere cursus, maar beter alleen zwemmen, dan helemaal niets. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha Clarinda, ik doe precies hetzelfde! Info avond van de vk en zwemmen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben er niet bekend, maar ik zou ze gewoon bellen en het vragen! Ik doe het nu zelf (omdat ik te laat was voor de cursussen in te schrijven, door omstandigheden), en moet zeggen dat vind ik net zo leuk, contact met zwangere vrouwen mis ik wel een beetje, maar dat heb ik hier vollop dan weer!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik weet niet hoe het in Breda is, maar hier kan je vanaf 12 weken mee doen als er plek is in de groep.  Ik ben nu 14 weken en heb vorige week voor t eerst mee gedaan. Wel even van te voren gebeld of er nog plek was in de groep, en je mag t blijven doen tot de bevalling zo ongeveer... 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb net even gebeld. Je kan hier hier gewoon altijd instromen! Dus dat is erg fijn. Geen vaste groepjes oid. Het is elke maandagavond, dus ik zou vanavond al kunnen! Leuk! Hopelijk is mijn vriend op tijd terug met de auto. Heb er zin in! Lijkt me ook heel leuk om in real life contact te hebben met andere zwangere vrouwen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ow wat grappig zegnognooit gehoord maarwat doen jullie dan zoal? ik mis het ook wel hoor contact om me heen met zwangere maar een vriendin heeft zo'n cursus gedaan en die zei al dat ze het nix voormij vond!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bij ons is het zwemmen voor zwangeren vrijblijvend. Er is iemand 14 weken zwanger,tot vrouwen die op het punt van bevallen staan. We doen bewegingsoefeningen, bal spellen, baantjes zwemmen (gevarieerde manieren) en we ontspannen (bijv lekker drijven op slangen). Ik vind het heerlijk en leuk om contact te hebben met andere zwangeren! Ik zwem vanaf 21 weken! Veel plezier als je vanavond gaat!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden