anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 

hoi ik heb een probleempje, ik geef mijn dochtertje Silke borstvoeding door omstandigheden kan ik ze niet aan de borst leggen maar kolf ik af.
nu het probleem zit er dus in dat ik bijna geen melk meer produceer en dit al na nog maar 2 weken, het is wel dat ik sinds gisteren al een aantal dafalgans heb moeten nemen wegens pijn in mijn nek en sindsdien is het dus dat mijn melk sterk vermindert is en dan bedoel ik echt sterk vermindert. van 320 ml naar net 80 ml dus dat is echt wel veel is er nog iemand die dit probleem heeft gehad of nog heeft of iemand die weet hoe ik mijn productie terug op gang zou kunnen zetten.

groetjes
vicky

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Annabel ik mis nog veel drinken... veel water... zelf geef in nu 6 maanden bv.. maar toen de kijken 3 maanden was heb ik na een operatei eeen diep gehad... maar dit is helemaal goed gekomen door vaker aan leggen... heb jij al een lactatiekundige in de hand genomen... ik weet niet waarom je alles moet kolven maar misschien dat deze je daar ook bij kan helpen... (mocht je produchtie echt even lag blijven... en heb je niet genoeg voor je dochter... donormelk kan ook altijd... ook voor even... www.moedermelknetwerk.nl )

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Het belangerijkste voor goed kolven is ontspannen.. Daarnaast is natuurlijk stress vermijden belangerijk goed eten en drinken

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zou om te beginnen eens een lactatiekundige bellen , zij weten waar ze het over hebben en kunnen je helpen. Borstvoeding is een kwestie van vraag en aanbod. Hoe vaker je aanlegt/kolft hoe meer je zult gaan produceren. Trek er een paar dagen voor uit, lekker op de bank met je kindje, een kan thee en een goed boek en kolven kolven en nog eens koven. Zorg dat je voldoende eet en slaapt. Kijk hier ook eens op de site www.borstvoeding.com Succes, ik hoop dat het allemaal goed gaat komen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden