Anoniem 10 jaar geleden 20 reacties

 
Door het ontzwangerde buiken topic van mommyD werd ik nieuwsgierig hoe het jullie vergaat wat betrefd het vloeien en bloedverlies. Hoe lang hebben jullie het gehad? Bij mij was het de dag van de bevalling heel veel (kon niet eens van wc naar douche lopen zonder druppels bloed te verliezen onderweg haha) En daarna werd het steeds minder. Na een week een hele lichte ongesteldheid en met 9 dagen was het al opgehouden... En jullie?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb maar heel kort echt gevloeid. Zodra ik uit het ziekenhuis kwam kon ik het al af met een inlegkruisje. Na een week was het helemaal over maar afgelopen week kwam het opeens weer een paar dagen terug :s Nu is het weer over, vreemd hoor!!  

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben weer voor het eerst ongesteld (helaas!) Heb het 9 maanden niet gemist...zucht :(

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi ladies, Levi is nu 3 weken oud en het vloeien is bijna over. Het is nu alleen nog een klein beetje. Kan het met inlegkruisjes af gelukkig. Maandverband ben ik niet zo weg van. Gelukkig maar! Nu eens kijken wanneer we ongesteld gaan worden ha ha... Liefs....

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb maar 2 weken een heel klein beetje gevloeid maar dat kwam door de keizersnee. En dan waren er zelf dagen tussen door dat ik niks vloeide.

Anoniem 10 jaar geleden

Nou dames Ik kom op mijn eerste verhaal terug hahahaha  Ik vloei nog steeds ( morgen 3 weken) en best veel vind ik zelf. Word er gek van wil er vanaf. Soms voel ik het gewoon lopen tja zoou het dan ligen aan het feit dat ik erg druk ben offffff. ALs het maar begin sept over is want dan gaan we op vakantie

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb alleen de eerste dagen heftig gevloeid. daarna slechts drupjes.. nu inmiddels 2 weken geleden.. en het is een druppel per dag! toch blijft het irritant, en hoop wel dat het snel helemaal ophoudt..

Anoniem 10 jaar geleden

Iemand ervaring hoe het is bij een keizersnede?? Is het dan gewoon net als bij een natuurlijke bevalling??? Hoorde namelijk van een vriendin dat zij 3weken niet eens haar eigen onderbroeken gedragen heeft maar, alleen van die gaasbroekjes!!!

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb een vriendin die een keizersnee had, zij vloeide hevig van augustus tot december! Ze heeft wel mirena direct laten zetten, weet niet of dat er mee te maken had? Ken iemand ook die maar een week vloeide. Denk dat het per vrouw verschilt...

Anoniem 10 jaar geleden

Jeetje 3 maanden!! Hoe hield je dat vol joh, vond anderhalve week al lang! Hoop inderdaad ook dat het korter is dit keer voor je...

Anoniem 10 jaar geleden

nou ik was ook dolblij dat ik er vanaf wat toen hoor...... je word er erg slap en moe van, maar als je dan zo'n klein meisje zitten liggen dan weet je ook weer waar je het voor hebt gedaan :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden