anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 14 reacties

 
Hallo,

Ik wil zo graag een keertje met Levi gaan zwemmen, maar vanaf hoeveel weken is dit verstandig???
Zijn er al meer dames wezen zwemmen met de kleintjes?? Ik zag dat Ethan al flink aan het zwemmen is geweest...hoe zit het met de rest??

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij mij werd ook aangeraden te wachten tot na de eerste prikken, met 2 maanden krijgen ze die. Kan ietsje eerder zijn, of ietsje later, beetje afhankelijk van je afspraak op het consultatieburo. Wij hebben thuis een 2 persoonshoekbad, dus ik "zwem" daar lekker in met Alyssa. Dan kan ik de temperatuur gewoon 37 graden houden, net als het badje. Ik hoorde van de buurvrouw (kindje is een maand ouder) dat zij was wezen zwemmen toen haar dochtertje 2 maanden was, en ze heeft 5 minuten in het water gelegen en daarna had de kleine het al koud. Dus ik wacht wel iets langer, of ga ergens waar ze verwarmd water hebben. Want vind het zonde van het geld om voor 5 minuutjes naar het zwembad te gaan. Dan doe je het eigenlijk alleen maar voor de foto's en om in het boekje te kunnen zetten wanneer ze voor het eerst gezwommen hebben.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha wat ziet ze er relaxed uit in haar prive "zwembad"! Gelijk heb je hoor! Is ook zonde van het geld dan!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heb met remco 2 weken geleden voor het eerst gaan zwemmen in het zwembad van mijn oom (zout water en buiten), was goed gegaan! Ze zeggen dat je vanaf 6 weken kunt gaan omdat ze dan hun eigen temperatuur kunnen regelen, maar ik had dus liever dat ie zijn hoofdje beter onder controle had! Leuke foto trouwens :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nou toevallig afgelopen woensdag over babyzwemmen gehad met de zwangerschapszwem!! en ons werd verteld dat het begint bij ongeveer 2.5maand (bij de Marsch en je hoeft je niet op te geven daar trouwens) dinsdagmorgen en vrijdagmorgen hebben ze daar babyzwemmen. Groetjes, Danielle

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij mij op het cb zeideen ze dat ik het beste kon wachten tot ie z'n eerste prikjes heeft gehad... Dat is al bijna, kan niet wachten tot ik kan gaan zwemmen met Tijn:D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Jennefer: Ja ik vind het ook wel erg eng met dat nekje, alhoewel Levi al heel sterk is met z'n nekje... @ Danielle: Ik wist dat ze babyzwemmen hebben in de Marsch, mijn zus gaat ook altijd met m'n nichtje op vrijdag...Het is alleen een beetje jammer dat ik straks ga werken op dinsdag donderdag en vrijdag....Gelukkig is in zwembad de Kiefer op woensdag...dus dan daar maar naartoe ha ha... @ Sanne: Ik weet niet wanneer Levi z'n eerste prikjes krijgt. Heb al wel al die flappen van de prikken over de post gehad. A.S. donderdag moeten we voor het eerst naar het bureau. Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Remco is vandaag al 3 maanden. Waar blijft de tijd? Morgen tweede prikjes, ben benieuwd of het suikerwater helpt!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

De tijd vliegt echt voorbij! Ik weet nog zo goed dat we met z'n allen zaten te wachten wanneer de eerste zou gaan bevallen hi hi hi... en grappig dat we zo'n hecht cluppie zijn geworden! Volgens mij is er in de andere subforums niet zo'n grote groep trouwe bloggers als wij!! Groetties!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Denk het ook niet haha! Het is nog als de dag van gister dat we op het forum kwamen melden zwanger te zijn, en boordevol vragen zaten! "Heb steken in mijn zij, is dit normaal?" Lol enz! En nu zijn we allemaal mama's :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou indd de tijd gaat zo snel!! Ben begonnen met een foto album als ik daar weer de foto's van de zwangerschapstesten zie staan lijkt het zo kort geleden!! Zo leuk indd dat we met de juni mama's zo leuk contact hebben, en handig ook al die tips van andere mama's!! En heerlijk dat alle clichés ook zo waar zijn, ik ben echt bijna alle 'ongemakken' van het zwanger zijn 'vergeten' en zou het zo weer doen :D @ girlygirl; Tijn krijgt bij het volgende bezoek zijn eerste prikjes :( Hij moet 6 aug pff gelukkig is mijn vriend dan nog vrij en kan die mee want, ik zie er wel tegenop hoor dat er zo'n naald in mijn kleine mannetje moet!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden