Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Hee hoi allemaal,

Ik kom zojuist bij het consultatiebureau vandaan.
Onze grote vent heeft een enorme groeispurt doorgemaakt!
Hij is nu maar liefst 68 centimeter lang!
Hij weegt inmiddels 6698 gram.

Z'n afgeplatte hoofdje is nu helemaal goedgekeurt en niet langer een zorgwekkend puntje.
Heb echt zoveel geoefend en fijn dat het nu z'n vruchten afwerpt! Is het niet voor niks geweest!
Verder heeft hij weer 2 prikjes gehad, en guess what!? Hij gaf geen kick!! Wat een stoertje he? Pas op het aankleedkussen werd ie een beetje verdrietig! Nu eenmaal thuis is hij helemaal vrolijk, heeft echt de hoge gilletjes ontdekt.

Heb nog even gevraagd over het zitten, rollen en staan! Rollen was prima, ze keek wel op dat Levi dit al ruim 3 weken doet. Dat zitten en staan moeten we nog even afremmen.

Ook kreeg ik te horen dat ik nog ruim 2 maand moet wachten met de fruithapjes...Pffff en ik zag er zooo naar uit om daar binnenkort mee te beginnen...Nouja, alles wat beter is voor 't mannetje doen we natuurlijk.
Het is zo, dat er veel allergieen bij ons in de familie voorkomen. Daarom krijgt hij ook Nutrilon Hypoallergene melk. Daarom mogen we pas bij 6 maand met fruithapje beginnen....Jammer, maar het is niet anders!

Hij is verder goed te pas en heeft inderdaad last van een jeukende kaak. Dit omdat de tandjes er aan zitten te komen. Wanneer ze echt gaan doorbreken is nog een raadsel. De tijd zal het leren....

Maar oh wat ben ik trots op ons mannetje!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Aah goed zeg! En wat een pracht foto! Hij kijkt zo onwijs trots haha

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een leuke foto!!! Wat een verschil met je andere foto! Ik wil ook mijn baby zien en vasthouden en knuffelen en kussen en blablablabla *jaloers*

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha Alana toch, Welke andere foto bedoel je? Geniet maar van het zwangerzijn....er zijn er meerdere die hun zwangerschap missen (waaronder ikke!!) Voor je het weet is jullie kleine kruimel er en wil je weer graag zwanger zijn!! Tnx voor jullie reacties!

Anoniem 10 jaar geleden

Nou vergelijk de foto in het bedje met die met het groene mutsje.. Daar is je verschil! :D Ik geniet ook wel hoor begrijp me niet verkeerd.. maar ik ben zoooo nieuwsgierig.. Soms ben ik wel een uur aan het frotten op de babykamer.. gewoon ff overal aanzitten en aan ruiken.. haha Had jij dat ook?

Anoniem 10 jaar geleden

Jaaaa ik ging zowiezo altijd voor het slapen gaan even kijken...even ruiken aan de kleertjes en knuffelen met de knuffels! Is heus niet raar...je bent zo nieuwsgierig en benieuwd naar je kleine wondertje! en nu is onze wonder er, en doe ik het nogsteeds ;) Ik kijk nog altijd honderd keer op een dag wanneer hij ligt te slapen. En ruik nog altijd aan z'n kleertjes (tegenwoordig nu hij er is, ruiken de kleertjes niet altijd meer fris ha ha zure melk) en knuffel nu niet meer met de knuffels maar met ons mannetje zelf!! Heeeeerlijk! Maar ik kan me jou zo goed voorstellen. Ik was de dag voor de bevalling zooo zat van alles, en voila, een dag later meld onze man zich! En nu?? Nu mis ik het zwanger zijn wel! Het is zoooo bijzonder om een kindje te mogen dragen! En ja, er zit zeker verschil tussen die twee foto's. Toen Levi 5 weken was hebben we een babyshoot gedaan. Zooo leuk zijn die foto's geworden..helemaal trots op!

Anoniem 10 jaar geleden

Jeetje zeg echt een lekkere groeispurt:) !!! en wat knap dat hij geen kick gaf bij de prikjes!! super!! maare.... hoezo moet je het staan en zitten afremmen??? de 1 is er toch sneller mee dan de ander? of heeft het een bepaalde reden? En wat een stoere foto!! dat handje boven het lakentje ook GEWELDIG haha!! this wel een super vrolijk mannetje ofniet??  

Anoniem 10 jaar geleden

hoi hoi! Nou gemiddeld beginnen kindjes bij 5 maand met zitten en staan. Alleen hangt Levi nu al een paar weken steeds voorover in z'n wipstoel. ook als je hem op schoot hebt, wil meneertje altijd zitten, als je hem laat liggen wordt ie boos! ha ha...hij is nu net 3 maand en dan is het iets te vroeg nog. Als hij nu al begint met staan, heb je kans op kromme benen (o-benen of x-benen) en het zitten, dat is nu nog niet goed voor z'n rug. Zijn rug kan dat nu nog niet aan. Kreeg te horen dat Levi geestelijk veel verder is, dan dat hij lichamelijk aankan, dus ik moet hem afremmen. Kleine man is nu zo moe van de prikjes, dat hij heerlijk ligt te slapen. En inderdaad, dat handje, hij heeft ze helemaal ontdekt en pakt nu ook alles vast. Grappig hoeveel ze al geleerd hebben in zo'n korte tijd! Die kleintjes zijn er maar druk mee met de ontwikkeling!

Anoniem 10 jaar geleden

Ooohwwww, wat een lelkkere vent! Hij ligt gewoon te glunderen in bedje! Vast trots op zijn ma ;) Maar wat heerlijk dat hij het zo goed doet. Het lijkt me wel lekker als je zo terug komt van het cb: Toch bevestigend dat het goed gaat met de kleine grote man. Het klinkt logisch dat het nog te vroeg is voor de volgende fases. Maar hoe rem je het af? Dat lijkt me nog best lastig! Hou je hem in de houtgreep of leidt je hem af met wat speeltjes oid? Maar lekker dat het zo goed gaat met je bink! Groetjes Herma

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een heerlijke foto!! Geweldig!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden