anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 41 reacties

 
Bovenaan staat het kopje kalender. Ik vind dat niet echt de juiste benaming. Dan verwacht ik een kalender, niet de zwangerschap van week tot week.
Maar dat bracht me dus wel op het idee, dat het leuk zou zijn om een kalender te hebben waarin we de geboortedata van onze mooie baby's kunnen zetten.
Er ontstaat een steeds grotere groep mama's die blijven plakken op het forum, en ik merk dat ik het soms leuk vind om even terug te zoeken wanneer een baby geboren is (de meest hebben wel een ticker, maar daar staat geen geboortedatum bij)
Als er een kalender is, dan heb je in 1x het overzicht. Ook kan daar dan ingevuld worden wie wanneer is uitgerekend (dit moet dan veranderd worden, als diegene bevallen is)
Heb geen idee of het veel werk is, maar leek me leuk

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 41 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

MiSS moeten jullie het ietS moeilijker maken om lid te worden, heb zojuiSt weer een spam bericht moeten verwijderen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Beste redactie, Even een vraagje, hebben jullie ook flyers voor het forum? Ik bedacht me dat ik die best zou kunnen uitdelen aan kennissen die een kindje verwachten.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi MommyD, Flyers hebben we niet. We zouden het natuurlijk leuk vinden als je de kennissen op onze website wilt wijzen. Je kan de link natuurlijk ook via Facebook delen. Maar hoe blij wij ook zijn met nieuwe leden, bedenk wel of je het zelf prettig vindt als bekenden van je ook lid zijn van het forum. Voor veel (aanstaande) moeders is het waarschijnlijk ook prettig om anoniem te blijven voor de directe omgeving. Groet, Linda Redaktie FVZV

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Linda, Ja, ik ben een beetje ouderwets en heb geen facebook, twitter en dat soort dingen, doe ik niet aan ;-) Ik heb er geen problemen mee wanneer er anderen online zouden zijn die ik ken, wat dat beteft ben ik dan weer wel gewend aan forummen en je gegevens enz wanneer bekenden zich ook aanmelden.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hmm ok nieuwsgierig aagje

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha ja ik ben wel een nieuwsgierigaagje ;-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

oeeee sooo TOTALLY off topic

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ redactie Vraagje: Zou je het zo kunnen maken dat de persoon die een nieuw onderwerp heeft geplaatst dat ook kan verwijderen?? Vraag 2 Ik heb hier mijn verhaal neergezet met de titel.. Mijn verhaal +stomme collega. Nu is  er een (andere) collega van mij in verwachting en kan ze hierkomen en dit lezen.. Ik ben bij aanmelden niet zo slim geweest om een nickname te verzinnen, maar heb mijn eigen naam gebruikt Vraag 3 en dan dit bericht ook meteen :P Groetjes Alana

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Alana, heb je verhaal verwijderd... kan gebeuren he ;) Trouwens, volgens mij moet het mogelijk zijn je eigen verhaal weg te halen (dan ga je naar je bericht en klik op "bewerken", onderaan zou "verwijderen" moeten staan...)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dat heb ik dan over het hoofd gezien . Bedankt!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden