anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 6 reacties

 
Hey allemaal,
Ik heb 27 juli mijn eerste afspraak bij de verloskundige. Ben een lijst aan het maken met vragen die ik wil stellen. Hebben jullie nog nuttige/slimme tips/vragen die belangrijk zijn, waar je niet meteen aan zou denken???

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

oe inderdaad spannend. Ben benieuw. Geniet ervan

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ow spannend!! bij mij zit het ook in de fam, ik was eigelijk aan de beurt zeg maar voor een meerling maar ( helaas ) is het er maar eentje.Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat ik aan de pil was en door de pil heen zwanger ben geraakt. Daardoor is er waarschijnlijk wel een tegen gehouden maar de ander dus niet,,, Vind het wel jammer maar ben super blij met die ene kleine die nu in m'n buik trappelt  We horen graag wanneer je naar de vk kan ;) En inderdaad laat het maar op je af komen, je krijgt al heeeeeel veel info ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo allemaal, Dankjewel voor jullie lieve geruststel lende reacties, zag mezelf al zitten met zo'n enorme vragenlijst!Ga er nu meer ontspannen en nieuwsgierig naartoe. Hoop dat ik voor mijn vakantie bij de vk nog echo kan krijgen ivm grote kans op meerling (zit aan 3 van de 4 kanten in de familie) dus spannende!! lieve groetjes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heyhey, ik heb ook veel op mij af laten komen. Had niet echt een lijstje gemaakt. Je mag altijd bellen met vragen en dat moet je dan ook zeker doen hoor. Bij mij hebben ze bepaalde uren waartussen je kan bellen en je de assistente aan de telefoon krijgt. Zij weet bijna altijd antwoord en anders wordt ik terug gebeld. Als er echt dringende vragen zijn mag je altijd dag en nacht bellen. Wel is het handig om van te voren even na te gaan of er erfelijke afwijkingen in je familie zijn. Maar waarschijnlijk weet je dat zo al. Daar zou ze namelijk wel om gaan vragen. Veel plezier, het is spannend, maar vooral ook erg leuk :D

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb alles eigenlijk op me af laten komen! Ze vertelden me veel, en verder kijk ik vaak op het forum. Mocht je tussendoor vragen hebben dan kun je de vk altijd bellen! Succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bij mij was het ook een heel dynamisch en leuk gesprek. Ze vertellen uit zichzelf heel veel en vragen ook veel aan jou. Ik heb ook geen lijst gemaakt voor mezelf en het ook op me af laten komen. Een verloskundige is meestal heel laagdrempelig dus mocht je een heel dringende vraag vergeten zijn te stellen (die kans is niet zo groot, denk ik: want dringende vragen vergeet je eigenlijk niet ;)) dan kun je ze altijd bellen. Tenminste, dat was bij mijn verloskundige zo (ben nu inmiddels bij een gynaecoloog en die zijn aanmerkelijk minder toereikend is mijn ervaring)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden