anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Misschien kunnen jullie me helpen, want ik zit in een erg onzekere situatie. Het klinkt ook allemaal heel gek. Ik zal beginnen bij het begin. Sinds gisterochtend heb ik het idee dat ik zwanger ben, ik werd 's ochtends om 09.00 uur wakker met een vaag licht krampend gevoel in mijn onderbuik, ter hoogte van mijn baarmoeder en eierstokken enzo. Toen ik dat voelde dacht ik nog niet gelijk aan een zwangerschap, maar dit gevoel bleef de gehele dag aanhouden en werd zelfs steeds erger. verder voelde ik me heel rustig en ontspannen en het voelde het een beetje alsof ik droomde. Ik heb gister een vragenlijst ingevuld om erachter te komen of ik zwanger zou kunnen zijn of niet. Veel symptomen kloppen wel zoals; gespannen borsten, pijnlijke tepels, overmatige witte vloed + licht rozige vloed, gezwollen schaamlippen, buikpijn, borrelende darmen etc. etc. Maar toch was de uitslag negatief, dit omdat ik nog niet over tijd ben (volgende week zou ik ongesteld moeten worden). En dat het pre-menstruele klachten zouden zijn, maar hier heb ik nooit last van. Alleen de eerste of tweede dag van mijn ongesteldheid een beetje, maar dat is niks vergeleken met wat ik nu voel. Verder ben ik al zeker een half jaar gestopt met de pil, dus dat kan het ook niet zijn. Waarschijnlijk ben ik ook helemaal niet zwanger, maar het laat me gewoon niet los. Er klopt iets niet. Wat ik echt bizar vind, is dat mijn vriend een aantal dagen geleden een serieus gesprek met me aanging over kinderen. Hij zei dat hij dolgraag de vader van mijn (eerste) kindje zou willen worden. Sinds dat hij dat gezegd heeft laat het me niet meer los. Ik heb op internet allemaal dingen opgezocht over gezond zwanger worden en zijn. En ik had plots de behoefte om te stoppen met roken, ik heb zelfs dit weekend geen alcohol (wijntje) gedronken, omdat mijn gevoel zei dat ik dat niet moest doen. Kan het zijn dat ik de zwangerschap onbewust voelde aankomen. Ik heb vannacht heel slecht geslapen, had het warm en dan weer koud. Enorme pijn in mijn onderbuik en steeds de behoefte om veel te drinken. (water+thee). Ik was niet moe had juist de behoefte om te bewegen, maar dat ging niet door de pijn. Het was gewoon heel onrustig allemaal. Nu heb ik nog steeds lichtelijk last van mijn buik en ben ik opeens heel moe. Verder loop ik de hele dag met een vaag soort hongergevoel en ik ben met vlagen misselijk, maar ik eet op zich wel gewoon goed. Heb alleen nergens trek in, ik eet omdat het moet! Wat moet ik hier allemaal van denken. Ik heb een hele grote kinderwens, maar het gaat nu allemaal wel heel snel. Ik ben per slot van rekening pas 19 jaar! P.S Heb een zwangerschapstest besteld via internet. De Mat Care Zwangerschapstest Midstream (3 stuks). Deze is zeer gevoelig en kan al testen vanaf 6 dagen voor de menstruatie. Ben benieuwd wat eruit komt. Hou jullie op de hoogte. Liefs & Groetjes D.

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou, ik heb vanochtend de test gedaan en die is (helaas) negatief! Gisteravond en vannacht ben ik heel veel bloed verloren, toen had ik de test nog niet gedaan, dus ik dacht dat het misschien een miskraam was. Maar nu denk ik dat ik gewoon "schijnzwanger" was en dat ik nu gewoon ongesteld ben geworden. Misschien toch maar even beter zo. Nu kunnen we alles rustig aan doen en ons eerst richten op de toekomst. Ons kindje komt er sowieso vanzelf wel! Jullie heel veel plezier met je zwangerschap en sterkte met de bevalling alvast. PS. Zie je er erg tegenop en ben je bang voor een ingreep of knip, denk dan eens na over een "waterbevalling" in bad. Goede info kan je vinden via google: De waterooievaar. Ga ik ook doen als het allemaal zover is. Liefs, D.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jaaa finacieel zit het wel goed, mijn vriend werkt meer dan 40 uur in de week. Hij heeft 2 banen en werkt echt veel. Ik werk zo'n 24-28 uur in de week en werk deels voor mezelf en deels voor een baas. Ik heb vandaag de test(en) binnen gehad. Ik wilde "het" eigenlijk gelijk doen, maar ik wacht tot morgenochtend, dan heb ik de meeste zekerheid. Alleen mijn enige  issue is dat mijn vriend en ik nog niet zo lang samen zijn & dat we nog niet samenwonen of iets.. Hoewel we dat trouwens wel heel graag willen. Als alles goed is zou hij begin 2012 een eigen huis krijgen, daar gaan we dan uiteraard samen in. Ik ben ook een beetje benauwd hoe de buitenwereld reageerd aangezien ik nog zo jong ben en mijn ex ook nog steeds achter me aan zit Maarja daar moet ik me nu nog helemaal niet druk over maken, ik weet toch nog niks zeker. Kan niet wachten tot morgenochtend!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Succes en laat je het even weten?! Wat de buitenwereld zegt, moet je je helemaal niet druk over maken... Zijn ze het er niet mee eens, dan hebben ze pech...moeten ze maar de andere kant op kijken....ja toch?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Je had ook gewoon bij de drogist een vroeg test kunnen halen (waarmee je ook tot een week voor de ongesteldheid kan testen).... Maar goed het klinkt allemaal wel alsof het zo zou kunnen zijn, maar een gevoel wil nog niet altijd zeggen dat het zo is. Het kan ook gewoon komen door het gesprek met je vriend, en de wens die je hebt! Ga er niet van uit! Dan voorkom je teleurstellingen. En als de test toch ja zegt, dan is het des te leuker!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jaa, dat klopt inderdaad. Maar ik wilde liever niet naar de drogist/apotheek, want dan heb ik de kans dat iemand me ziet. Er zijn namelijk nogal wat "haters" voor de relatie tussen mij en m'n vriend. Ik moet er verder inderdaad niet teveel vanuit gaan en het gewoon maar even afwachten. Morgen doe ik de (eerste) test, maar even kijken wat die zegt. Spannend!! xx

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Altijd ochtend urine gebruiken... Werkt t beste ;)! Dus als je hem dan nog niet binnen hebt (in een bekertje doen, in de koeling... En dan als je de test binnen hebt, 15 min uit de koeling laten staan DAN PAS testen... En dan weet je meer ;)!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hihi spannend hoor! Ach en het is toch later alleen maar leuk voor de kleine dat ie zo'n jonge moeder heeft?! Ik lees verder niets over je financiele situatie maar als dat gewoon prima voor elkaar is en je kindje straks een veilige en stabiele thuissituatie heeft dan is het toch alleen maar prachtig!? Lekker van gaan genieten, wel even spannend nog deze week! En inderdaad, voorkom teleurstelling, ga maar gewoon van het ergste uit, dan kan het alleen maar meevallen! Hoop voor je dat het snel raak is en ga er dan lekker van genieten, we lezen het wel weer!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden