anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 14 reacties

 
Hallo allemaal,

allereerst voor iedereen die bezig is zwanger te worden, heel veel succes en voor degene die al zwanger zijn: van harte gefeliciteerd en geniet ervan :)

Mijn verhaal, denk niet dat ik zwanger ben maar gezien mijn klachten lijkt het er haast wel op.
Zo'n 2 maanden geleden ben ik in mijn eerste pilweek 2 pillen vergeten (niet slim uiteraard want we zijn nog niet officieel bezig met zwanger worden). We hebben toen wel seks gehad.
Gewoon de strip afgemaakt.

Kort daarna werd ik heel duizelig en misselijk en na een week toch maar naar de dokter gegaan. Ik bleek een veel te hoge bloeddruk te hebben, waar ik nooit last van had. Heb wel vertelt dat ik de pil vergeten was maar voor een test was het toen nog te vroeg. Ik werd gewoon ongesteld 2,5 week later dus niks aan de hand.

Daarna ben ik weer een keer ongesteld geworden (dag te vroeg, normaal altijd precies een cyclus van 28 dagen). Maar nu heb ik nog steeds last van duizeligheid, misselijkheid bij vlagen, heel erg koud, klamme handen, steken in de borsten (normaal alleen een paar dagen voor dat ik ongesteld moet worden maar nu elke dag), pijnlijke steken onder in de buik, veel boeren, meer last van windjes laten en heel erg last van brandend maagzuur en (klinkt beetje vies) mijn urine ruikt zo nu en dan heel erg sterk, niet erg prettig.

Heb 2 testen gedaan maar deze waren allebei negatief, maar voel me nu toch wel ergens onzeker. Is er hier misschien iemand die dit herkent? De laatste test was zeker een maand geleden! Slik ook nog gewoon de pil, dus de kans op zwangerschap is niet groot maar vind het toch vreemd :)

Bedankt voor het lezen en een eventuele reactie.
Rest mij nog om iedereen een hele fijne jaarwisseling te wensen!

Groetjes Ingeping

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Het zou kunnen.. ik kwam erachter dat ik zwanger was omdat ik ging testen omdat ik enorm pijnlijke borsten had. Anders had ik nog niet getest want ik dacht dat mijn cyclus niet op gang kwam maar bleek in ronde 1 al zwanger! Dus de pijnlijke borsten kúnnen een teken zijn..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo allemaal Een vraagje ik heb dinsdag als het goed is een innesteling gehad ik heb nu sinds een paar dagen vreselijk pijn in mijn borsten en af en toe buikpijn,kan het dat je al zo snel verschijnsellen heb of zie ik spoken? Lieve groeten wendy

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wel heel leuk, maar ook dubbel lijkt mij. Jouw tijd komt ook wel!! en wie weet geniet je verloop van tijd samen van de zwangerschap.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Zeker leuk! Vind het nog niet zo heel erg dat ik zelf nog niet zwanger ben, hoewel ik er wel heel erg aan toe ben om het zo maar te zeggen. Het zou nu nog niet heel erg uit komen eerlijk gezegd! En inderdaad samen kunnen we ook van haar zwangerscap genieten.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heb net een testje gedaan maar was negatief! Het leuke is, zo'n kwartier erna belde een vriendin me op met het nieuws dat zij zwanger is! Hartstikke leuk! Ingeping

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Lieve Lin, wat ontzettend erg, tot 2 keer toe een miskraam! Vervelend dat je je nu zo raar voelt. Ik dacht eerst, misschien van je nieuwe pil, maar dat kan dus niet! Heeft de huisarts geen test gedaan? Of een echo gemaakt?  Ik kan je helaas geen tips geven aangezien ik zelf nooit zwanger ben geweest, maar ik wens je alle liefs toe en veel sterkte en succes met alles! Ingeping

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo Dames, Ik zit ook met een raar gevoel.Ik heb sinds vandaag van de huisarts voor de zoveelste keer een nieuwe anticonceptie gekregen, omdat ik steeds hele erg pijn kreeg van de pil en andere soorten anticonceptie. Nu heb ik de minipil waar alleen Progestogeen in zit. Sinds 2 week ongeveer ben ik al niet helemaal mij zelf, voel me vreemd en heb een dikke opgezette buik heb het gevoel dat mn buik met de weken dikker wordt heel vreemd. mn laatste menstruatie was 27 Nov 2011. de eerst volgende zou 25 Dec komen. Maar heb niet het gevoel dat mn menstruatie komt eerlijk gezegt. Vanavond een test gedaan en de test bleek negatief. terwijl ik merk en voel dat mn lichaam anders is. Ik weet hoe het voelt om zwanger te zijn. Vorig jaar 1 Feb 2010 kwamen wij erachter dat ik zwanger was,(terwijl ik aan de pil was) ik bleek toen al ruim 5,5 week zwanger te zijn, 1 Mei 2010 kreeg ik een miskraam. 1 Feb 2011 bleek ik weer zwanger te zijn ik was toen 5 week zwanger ook bij de 2e zwangerschap was ik aan de pil de eerste 5 week van mn zwangerschap wist ik niet dat ik zwanger was) 10 Maart 2011 kreeg ik een miskraam. Het is een zeer heftige periode voor ons geweest, we hebben het nu een plekje kunnen geven. het voelt bijna het zelfde als de 2 vorige zwangerschappen, ben misselijk, moe en moet veel plassen. Maar de test blijkt negatief te zijn ben ik te vroeg met testen, we doen morgen een 2e test. En ander bel ik morgen ochtend de huisarts. afgelopen dinsdag middag ben ik ook al bij de huisarts geweest voor mijn nieuwe pil, omdat ik daar zo veel problemen mee had en steeds erg veel klachten had.  door alle klachten heeft de huisarts mijn buik onderzocht. En ook de huisarts zegt dat hij vindt dat ik een dikke buik heb. (lijk wel 4/5 maand zwanger). maar waarom blijkt de test dan steeds negatief te zijn)  heeft er iemand nog tips... Groetjes Lin

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou inderdaad wel nog even een test doen. ik ben 1 keer de pil vergeten en ben nu toch zwanger. het is wel hartstikke welkom maar toch.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo dames  ik zit soms ook wel in eeen soort raren dingen voel me soms ook niet lekker voel me soms echt heelerg misselijk hoofdpijn me borsten doen pijn buikpijn echt heftige steken in me onder buik ik laat ook windjes en me buik is s;avonds echt hard gewoon maar ik heb de prikpil en ik heb hem nu al meer dan 6maanden moet volgende week hem weer halen ik plas ook bloed bij het plassen heel raar allemaal maar de testen zijn wel allemaal negatief maar ik ben wel bezig voor een huisje woon nu bij me schoonouders moet 10januari naar de woning bouw voor een gesprek voor urgentie of ik er wel recht voor heb maar denk het wel komt allemaal wel goed nou dames suc6 met jullie zwangerschap en een gezond en gelukkig 2012 toegewenst he  liefs Deswie

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Deswie, ik zou naar de dokter gaan! Bloed bij het plassen is echt niet goed, maar ook geen zwangerschapskwaaltje.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden