anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 12 reacties

 
Om 2.30 uur tijdens plassen hoorde ik plop en kwam een constante loop van iets. Maar had de avond al wel last van harde buiken. Misschien darmen. Helder vloeistof vol met vlokjes wit. Hand-blaastest positief. Buikpijn was er wel maar erg onregelmatig, gepaard met harde buiken. Om half 6 gebeld met zkh, mocht kiezen of dat ik gelijk wilde komen of om 8 uur? Doe maar 8 uur engin slaapt nog . 6 uur veel slijm met ietsie, spoortje bloed erdoor. Mocht intussen erger worden en ik het niet houden mag ik gelijk gaan.  Dit zijn de notities die ik heb bijgehouden tot nu toe. Begin het nu wel wat zwaarder te krijgen. Pfffff!! Ondertussen een wasje gedraaid, dan kan ik het net nog ophangem voordat ik wegga. Zou ze dan toch komen vandaag??? En wel met moederdag!!! Zal een leuk kado zijn voor mijn moeder ( eerste kleinkind)!!!! Jullie horen van mij!!!! Aub duimen voor mij!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Leuk!! Ben benieuwd hoe of wat! Veel success en hou de prijs voor ogen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

en en en? hoe is het gegaan!?? we wachten in spanning af! liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik zag daar straaks dat de klein er is... staat vermelde onder Bevallen http://www.forumvoorzwangerevrouwen.nl/elif-geboren kunnen we daar verder lezen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi meid, Het klinkt alsof je al lekker bezig bent. Ontzettend veel succes. Gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

idd denk ook dat je begonnen ben. Heel veel succes we horen graag van je. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Om 8 uur in het zkh geweest. Aan de ctg. Tot die tijd heb ik niet meer vruchtwater laten lopen, maar toen ik in bed lag daar stroomde het...verloskundige zei dat het toch duidelijk vruchtwater was wat ik had laten lopen. Om te kunnen kijken hoeveel ontsluiting ik heb, mocht ze mij toucheren bij weeen om de 5 minuten. Ik heb weeen om de 7-8 minuten. Dus mocht ik naar huis om de weeen van om de 5 minuten af te wachten. Nouuuuuu het blijft nu maar lopen hoor... hoop dat het snel doorzet...mocht ik om 5 uur vanmiddag nog niet om de 5 min. hebben moet ik bellen naar het zkh...om te bespreken hoe we de nacht gaan doobrengen..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend nog even en dan heb jij je kleine vast. Heel veel succes met de laatste loodjes...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend!! Veel succes vandaag. Hoop dat het doorzet!   Misschien een rare vraag, wat is de hand-blaas test?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hand en blaas test is op het moment dat je vermoed dat je vruchtwater verliest blaas je op je hand dan moet het blijven druppelen zeg maar. druppelt het niet dan heb je geen vruchtwater verlies. Dit is wat mijn vk vertelde bij de laatste zwangerschap. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oooh spannend succes en zet hem op hé!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden