anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 22 reacties

 
hallo allemaal

sinds een paar dagen heb ik een ontzettende druk op me buik
alsof er een steen in zit.
voel sinds vandaag de baby veel minder.
veel het gevoel dat ik plassen moet terwijl er bijna niks uit komt.
nu heb ik sinds een paar dagen dat mijn onderboek helemaal nat is.
het is geen afscheiding. en geen plas, het ruikt eigenlijk helemaal nergens na.
zou dit vruchtwater kunnen zijn.
ben morgen 33 weken zwanger

xxxx

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 22 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi candy, dat is idd een vernieuwing. De redaktie is hard aan het werk om het forum (deze en die van ouders) zo gebruikersvriendelijk te maken, dus als je tips hebt voor ze, mail ze gerust of zet het in het topic "tips voor de website" in het algemeen tabje!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb in min zwangerschap bijna elke week in het zh gezeten omdat ik de kleine te wijnig voelden of soms helemaal niet. Ook dacht ik een paar keer dat ik vruchtwater verlor waardoor ik weer naar het zh gereden ben gelukig was alles telkens goed maar ik ging liever tevaak dan teweinig hoor vond het altijd dood eng. Ik ben idd ook wel benieuwd hoe het nu met haar en de baby gaat jammer dat ze niets van zich laat horen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja helaas zittEn dat soort mEnsEn ook vaak hiEr... Aargh mijn "E" toEts blijft op hoofdlEttEr hangEn :s

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik moest eerst ook ff wennen aan het forum ben ook in het begin vaak heel lang weg gebleven. er is veel verandert en makkelijker geworden. nu kun je gewoon zien op welke onderwerpen je gereageert hebt en of er iemand is geweest die geandwoord heeft. ik weet niet of dat altijd zo al is geweest maar ik heb het pas een paar maanden geleden ondekt

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja jammer ook...we willen allemaal weten hoe het nu met haar en de baby gaat... we maken ons toch allemaal wel zorgen hier...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hopelijk gaat het goed met der en de baby. En laat ze snel wat van zich horen. Heeft niemand anders iets meer persoonlijk contact met haar.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ze had(voor zover ik kon zien) ook nog maar op 2 onderwerpen gereageerd en was pas lid geworden op 31 oktober dus misschien was het van tijdelijke aard?!  wel jammer ben ook erg benieuwf

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

MMM nog geen reactie van der  Hopelijk is alles goed gegaan. Maar voor de meiden die dit gaan lezen omdat ze ook ziets hebben. GELIJK BELLEN BIJ MINDER BEWEGING VAN DE BABY EN NATTIGHEID IN ONDERGOED.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja vind het (sorry hoor) gewoonweg DOM om niet te bellen... vooral met minder beweging! Dat is het enige teken van leven dat je hebt momenteel, dat houd je toch als een arend in de gaten! En jammer dat we nog geen reactie hebben...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jen@ je hebt gelijk. Ik vind het ook gewoonweg onverantwoord om niet te bellen als je je kindje niet voelt voelen. Je hebt een leven in je waar voor je moet zorgen. 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden