Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Goedemiddag dames...

Ik begin ineens heeeel zenuwachtig te worden....
Vanmorgen begon het met een zeurderig gevoel onderin mijn buik. Daarbij kwam ook nog eens het gevoel alsof er een zware baksteen op m'n vagina lag. Paar keer naar de wc geweest, gewoon geplast, niks vreemds opgemerkt.

Nu net om kwart voor twaalf liep ik even richting de keuken om een boterhammetje te smeren, verlies ik ineens een beetje vruchtwater. Tenminste, ik denk dat dat het was. Dus hup weer naar de wc. Heb toen even afgeveegd en er zat ook een klein rood helder propje bloed bij.

Nu is het constant wanneer ik buk of iets voorover buig, dat ik weer wat verlies. Dus ik ben helemaal shakey dat het misschien toch al begonnen is.

Welke van de al eerder bevallen dames heeft dit ook zo meegemaakt?

Ik durf ook nog niet te zeggen of ik weeen heb. Ze zijn in ieder geval nog niet echt regelmatig naar mijn idee...

Zal ik zo de verloskundige maar even bellen....?

Help! Spannund!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Succes !!!

Anoniem 10 jaar geleden

nou waarschijnlijk heeft het weinig zin om je nog succes te wensen. Hoop dat alles goed is gegaan en als je nog bezig ben, dan toch nog even succes.

Anoniem 10 jaar geleden

verliezen van een bloedpropje is een teken dat de bevalling begint, blijf lekker ontspannen en bewegen, zelfs met de weeen die wel heftiger worden, luister naar je lichaam!!!! ontspannen is 1 van de beste dingen wat je kan doen veel succes meid!

Anoniem 10 jaar geleden

Nou het lijkt erop dat het begonnen is!!!!!  ik zou de verloskundige wel even bellen om ze in te lichten dat je vliezen zijn gebroken dan weten ze er in iedergeval wat van!!! (het lijkt er wel duidelijk op dat ze zijn gebroken) heb je de handtest ook al gedaan? en natuurlijk je man/vriend bellen dat hij standby blijft of lekker naar huis komt!! maar probeer zolang je nog niet erge weeen krijgt nog wat kleine dingetjes te gaan doen in huis ofzo voor de afleiding!! Succes!!!!!!!!!!! Groetjes, Danielle

Anoniem 10 jaar geleden

OOOh girlygirl wat spannend, Ga je nog eerder bevallen dan ik waarschijnlijk hahahahahaha. Net als wat danielle zegt je man/vriend bellen maar ook ff de VK. Succes, 

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb er nog geen ervaring mee dus kan je helaas niet helpen, maar zet em op meid! Het lijkt erop alsof de kleine zich aandient!

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Spannend hoor. Ja heb je idd al de blaas hand test gedaan? Als je op je hand blaast (dus bolle wangen krijgt) en je verliest vocht is het vruchtwater. Heel veel succes meid en zet hem op want lijkt er idd op dat het begonnen is. Liefs Ien

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Girlygirl Super spannend zet hem op en we horen het wel. ik duim voor je xx an

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend! Ik had geen subtiel brekende vliezen dus ik kan je niet zeggen of het begonnen is, ik zou denk ik inderdaad even bellen. Het gevoel van een baksteen had ik overigens wel... Succes!

Anoniem 10 jaar geleden

oeh spannend!! suc6!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden