anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 21 reacties

 

Ik had me nog heelemaal niet voor gesteld.   mijn naam is Dasy ik ben trotse mama van een heel mooie dochter genaamd Ilse zij woord 31-07-2011 2 jaar en we zijn  pas begonnen voor een 2de. En we zitten nu in de wacht om niet ongi te worden hahahaha    mag de 29 of 30ste  (vlak voor de verjaardag van me dochtertje) testen en vind het heel heel spannend.
Bij mijn dochtertje waren we bij de eerste ronde gelijk zwanger en ik hoop dat het deze keer weer zo zal zijn.  Heb het idee vanalles te merken aan me lijf maar durf er niet in te geloven wand ben bang dat het in me koppie zit om dat ik gewoon graag een kleine wil  en dan straks mega teleurgesteld zal zijn als ik toch ongi woord , Kenne jullie dat?    
heb het idee dat me borsten meer pijn doen, had overgens wel een beetje bloed verloren op de nestel datum.  oo wat kan het verlangen naar sterk zijn he? Kan zijn dat ik fouten schrijf maar ik heb zware dyslectie dus sorry alvast hihi
 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

jaaa we mogen weer bijna hahaha   duimen duimen duimen duimen haha dat het dit keer wil lukken     hopen dat we nogeen keer voor zo'n geweldig wonder mogen zorgen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

net ongi geworden dus we gaan weer mee doen met de volgende ronden.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

succes, en hopelijk is het de volgende ronde wel raak

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nou vandaag  getest en negatief pff  vind het zo raar ,  ik voel me echt zwanger.     zou het dan toch nog de 29ste toch posie kunne zijn?         

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

spannend!! hoop dat het snel ( nu al ) raak zal zijn!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

zo net nog even wat testen besteld   5 voor 4,75    via marktplaats   bij mama2be      das geen geld zijn beetje de zelfde als de 2 voor 5 van de kruitv.dus ben benieuwd of het wat is. maar dan heb ik er elkgeval wat liggen mocht het nu niet zo zijn  (ff afkloppen)   of juist wel dan kan ik om de 3 dagen testen om te zien of het nog goed gaat tot de echo ahahhahha   

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja hahahaha ik zag het later pas Deesje ahahah sorry ahhahaha  maar hoop dat het er wel snel aan komt voor ja hahaha      echt weer iest voor mij hoor haahhaha Blond

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Dasy, welkom en ik hoop dat je snel het geluk opnieuw mag beleven :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi mama's (to be)     Kon het niet laten net ff een testje gedaan  ( de 2 voor 5 van kr vaten/ negatief   . Maar goed geef de moed nog nie op, ik teste vroeg maar baal wel hahahaha. had echt het idee van ooooo me borsten doen zeer dus ik dacht mischien zit er al genoeg hcg in me urine   maar nee pff domper.   vrees toch tot me niet ongi dag wachten( 29ste). heelaas.  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha, kan me voorstellen hoor. Het is ook zooooo spannend.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden