anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 
Hallo dames,

Even een vraagje, weet zelf niet wat ik het beste kan doen.

Omdat Sophie haar gewicht laag was moesten we haar om de 3 uur voeden( en tussendoor natuurlijk als ze wou) en na de borstvoeding nog bijvoeding geven. Nu Hoeft ze al een ruime week geen bijvoeding meer.
Afgelopen maandag zijn ze van het cb geweest en ze zou 150 gram zwaarder moeten zijn maar was maar liefst 230 gram zwaarder! En nu dus bijna 6 pond.

Nu moet ze dus eigenlijk nog steeds om de 3 uur eten, maar de nachtvoeding moet ik haar echt voor wakker maken en dan drinkt ze een paar slokken en valt weer diep in slaap ze drinkt dus eigenlijk bijna niet.

Ik weet nu dus niet zo goed wat ik zal doen, haar door laten slapen tot de volgende voeding die ze dan wel goed drinkt. Of toch in de nacht wakker maken?


Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

over die groei-curve hè....daar staat geen lengte bij...de kijken alleen naar hoeveel maanden je kindje is en dan wat het gewicht moet zijn. Weer in een andere groei-curve staat de aantal maanden en de lengte. Wat nou als je baby gewoon lang is....dan kan hij/zij heel goed veel zwaarder zijn dan 'eigenlijk zou moeten' ... Ieder kind is uniek hoor! En wij laten Charlotte altijd doorslapen. Ze wordt chagerijnig als je haar wakker maakt. Vanaf 4 weken slaapt ze al heel de nachten door. En ze groeit goed...zit precies op het gemiddelde van de groeicurve met alles ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou der lekker laten slapen tot ze zelf komt! een kindje begint echt wel te bleren wanneer hij/zij honger krijg! ik vind het oordeel van het cb over gewicht altijd zo raar want ze gaan uit van een gemiddeld kind maar wie is nou een gemiddeld kindje? mijn kindjes waren allebei te groot ja duuuh hun papa is 2,07 m en ik kan ze moeilijk inbinden!!!!! doe wat je hart zegt en wat jij denkt da het beste is voor je meisje!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou haar in de nacht gewoon lekker laten liggen!! ik weet niet of jullie een inloopspreekuur hebben op het CB?? daar kun je altijd even laten wegen of ze nog wel goed groeit als ze de fles van s'nachts niet krijgt!! heerlijk laten doorslapen dat is ook wel prettig voor jullie zelf!! wij moeten er elke  nacht nog uit helaas Emma heeft het dag en nacht ritme nog niet helemaal goed te pakken.... pffff best vermoeiend......

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik zou haar ook gewoon lekker laten slapen zodat ze fatsoenlijk kan drinken als zij daar aan toe is. Gewoon overdag wel elke 3 uur voeden en 'snachts gewoon op verzoek. Voor haar en ook voor jullie veel prettiger!! Het gekke is bij ons trouwens, als Yaiza bijv. de laatste voeding om 19 uur heeft gehad slaapt ze lekker door tot 4 of 5 uur 'snachts. Maar als ik haar 'savonds wakker hou of wakker maakt voor een voeding om bijv. 21.30 of 22 uur dan wordt ze 'snachts veel eerder wakker, rond 2 of 3 uur. ZO vreemd! Dus ik denk dat kindjes het veel lekkerder vinden om gewoon door te slapen en zelf aan te geven wanneer ze willen eten, en daarbij ben ik het lang niet altijd eens met het cb!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Zoals de anderen zeggen, ik zou het een nacht of 4 uitproberen en even extra gaan wegen om zo een beeld te krijgen. Wanneer je 's nachts niet geeft, drinkt ze wellicht meer over de dag, waardoor ze dan alsnog voldoende binnenkrijgt...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Als een baby echt trek heeft word hij/zij wel wakker Dat is het mooie can bv je kan dit op verzoek geven

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

lekker laten door slapen... ze komt van zelf... en de voor de van borst voeding is dat ze het ook makelijk in kunnen halen wat ze nu even niet drinken... mijn zoon weigert uit de fles te dinken... dus al ik moet werken...(ben max 4 uur weg..) krijg die uit een beker... maar dan drinkt die maar heel wenig... en zo dra ik er ben... word ik letterlijk leg gedronken!!! heb je het idee dat je per keer te weinig heb... kan het wel handig zijn om je producht goed te blijven stimulerne om snacht dan of aan te legen of even te kolven... maar ik kan zo neit beoordelen hoe het zit met je produchtie... over de curvers.... ik heb laats gelezen dat de curvers die de cb zou gebruiken gebazeerde zou zijn op voor al kunsgevoed baby.... terwel borst gevoed baby anders groeien... zo hebben ze rond de 4 maanden even een wat meerder hard groei periode.... nou weet ik niet of dit klopt maar ik gaan maandag naar de cb en wild het dan toch vragen... wand ik ben wel nieuwsiering... (voor de lief hebbers is er via http://www.borstvoeding.com/ ook een groeicuren beschrik baar.. en dis is gebaaseerder op borstvoeiding.../// ik vul alle gewichten daar oook in)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden