Anoniem 10 jaar geleden 25 reacties

 
Dag meiden, Met lisa gaat alles heel goed :-). Zo goed zelfs dat ze nu naast me de hoogste babbel en lachjes heeft. En als het haar iets te lang duurt voordat ze aandacht krijgt zet ze ff een sago huiltje op geweldig. Maar nu het volgende probleempje; 1. Ik merk dat ze op flesvoeding beter slaapt dan borstvoeding en ook nog eens lang over haar eten doet gewoon heel relaxte. Zit dus nu echt te denken om volledig over te stappen borstvoeding in fles is geen optie want dan verslikt ze zich 100x. Wat denken jullie? 2. Nu heeft ze om 7 uur de fles gehad en weet dat ze nu door slaapt tot 4 uur vanacht. Zoudeno jullie haar wakker maken om 11 uur zodat ze de hele nacht doorslaapt. Of?. Momenteel is lisa hier het probleem niet echt in huis maar mijm oudste Man die haalt momenteel bloed onder mijn nagels vandaan positief op voeden is nu ff heel moeilijk. Gr

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Gisteravond lisa om 11 uur de fles gegeven maar dat ging niet van harte. En nu heeft ze tot 6 uur geslapen waar ik ook tevreden mee ben. Laat er dit maar vast houden. Vanmiddag om half 3 naar het cb haar eerste prikjes pff.

Anoniem 10 jaar geleden

Ow dat klinkt lekker die tijden van Lisa! Jonathan slaapt momenteel ook alweer bijna 2 weken van 23.00 uur tot 6 uur.... Hoe ging het met de prikjes?

Anoniem 10 jaar geleden

Dante had gisterenavond zijn laatste fles om half 11. Toen in bed om 11 uur.. en hij werd vanmorgen om 8 uur wakker!!!!!! ik schrok me rot, want het was al licht.. en normaal is het schemerig als die wakker wordt. hij is zelfs niet wakker geworden om 4 uur voor een klaagmomentje.. aan één stuk door! pfffff! nou hopen dat dit blijft! hoe gaat het met lisa? heb je het nóg een keer geprobeerd! inderdaad de aanhoude wint! liefs

Anoniem 10 jaar geleden

Ja vooruitgang geboekt hihihi. Lisa gister om 11 uur gevoed en vanochtend kwam ze om half 7. Ben al blij Met dit hihi. Steffi wat heerlijk ben je zelf ook uitgerust nu.

Anoniem 10 jaar geleden

wat goed!!!!! jeeetje wat fijn voor je, dat is inderdaad al een vooruitgang zeg! ik ben zo uitgerust! mijn hemel! wij gingen om half 1 naar bed.. en heb zelf ook als een blok geslapen! en dat voor te stellen dat "vroeger" bij een nacht van half 1 tot 8, ik echt nog dood moe was smorgens! ik heb energie voor tien nu hihi.. mama powerrrrrrr

Anoniem 10 jaar geleden

Ow wat lekker Graafjes en Steffi! Hopelijk zijn dit nieuwe trends! Haha

Anoniem 10 jaar geleden

En, hoe is het gegaan?

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Hoi, Vanacht kwam ze weer hihi. En nu is ze al de helemiddag aan het jammeren. Ga der zo ook denk maar op halen en knuffelen. Ga vandaag ronde 3 proberen en misschien wel scheepsrecht.

Anoniem 10 jaar geleden

hehe knap hoor! De aanhouder wint! Maar heb je haar vannacht gevoed of geknuffeld? (of allebei?)

Anoniem 10 jaar geleden

Gevoed kon het niet weer staan nu is ze boos omdat ze wil eten maar is net twee uur geleden. Ga twijfelen of ik wel genoeg borstvoeding heb.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden