anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 31 reacties

 
Wanneer willen jullie je zwangerachap bekend maken? Komend weekend zijn wij 10 weken zwanger en we zouden het heel graag wereldkundig maken. Maar is dat niet toch te vroeg? Wat zouden jullie doen, of wat hebben jullie gedaan?
Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 31 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

bij onze dochter hadden we afgesproken dat we het beide aan een goede vriend/vriendin mochten vertellen ik was toen 5 weken zwanger en de vriendin aan wie ik het vertelde (dat was op donderdag)vond het nodig om het door te brieven en toen we die zaterdag op een feestje aankwamen wisten een hoop mensen het al waaronder familie!!! gelukkig waren we die vrijdag ook al naar onze ouders broers en zussen geweest maar was toch een ongemakkelijke situatie! bij onze zoon hadden we het dus heel anders aangepakt en hebben we het rond de 10 weken verteld! nu weten mijn ouders en mijn zus en broer het en verder nog niemand! we willen nog even wachten met de schoonfamilie omdat mijn schoonzusje en zwager in een icsie traject zitten waarbij 1 behandeling is mislukt, eind oktober is de volgende behandeling en we hopen dat die wel lukt zodat wij het ook kunnen vertellen...maar ook als die mislukt moeten we het wel vertellen....draag nu al steeds wijde kleding om te voorkomen dat ze het zien!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bij mijn 2e zoon heb ik het een collega verteld, nog vóór ik overtijd was... Ik wist gewoon dat ik zwanger was, dus vertelde ik haar dat ik vermoedde dat ik zwanger was, wel vroeg ik haar of ze het nog heel even voor haar wou houden... Toen het eenmaal duidelijk was dat ik inderdaad zwanger was, vroeg mijn man of ik het nog niet gelijk van de daken wou schreeuwen... Oeps! Ik vertelde maar niet dat 1 collega het al wist...  Ik geloof dat ik de rest heb ingelicht toen ik bijna 3 maanden zwanger was... Ook met het geslacht heb ik mijn mond voorbij gepraat en de naam, sorry maar ik was zo enthousiast... Tussen mijn 2 zoons zit 9 jaar verschil... Dacht dat het nooit meer zou lukken... Tja, dan wordt je wel eens te enthousiast!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wij waren van plan het na de echo van afgelopen week tegen iedereen te vertellen, maar aangezien we over 2,5 week nog een keer een echo krijgen, de 3e op rij, hebben we toch besloten om nog iets langer te wachten.  De afgelopen echo was overigens wel goed hoor, maar ja, als er dan nog een echo gepland staat, tja, dan nog maar even wachten ;) Als het goed is zijn we bij de volgende echo 10 weken en 6 dagen onderweg, dus ach, dat is nog steeds vroeg genoeg om het wereldkundig te maken. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

De eerste keer hebben wij het verteld bij 9 weken (en na 2 echo's),  Helaas kreeg ik in de 11e week een miskraam, vandaar dat we nu wachten tot 14 weken (ben nu bijna 9 weken in verwachting) Voor mijn gevoel zit het deze keer helemaal goed. Ben heel anders zwanger dan de eerste keer. Het liefst vertellen ook wij het liefst dat we zwanger zijn maar houden het nog even voor ons zelf tot we zeker 13 weken zijn. Bij deze iedereen gefeliciteerd met jullie zwangerschap en ik vind dat iedereen zelf mag bepalen wanneer je het verteld.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben het de moeders en zussen verteld bij 5 weken, na de 1e echo. over 1,5 week de 2e echo, als die goed is, maken we er geen geheim meer van. Langer dan dat kan ik mijn mond echt niet houden hoor, zou het 't liefst van de daken schreeuwen ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik weet sinds gister dat ik zwanger ben, pas 4 weken. Toch heb ik het gisteravond al tegen m'n ouders verteld. Ze vonden het superleuk dat we het al vertelden en dat ze er zo vroeg al mee mochten leven. Natuurlijk kan het altijd nog mis gaan, maar dan wil ik dat ook met ze delen. Binnenkort vertellen we het ook tegen de ouders van m'n man, verder houden we het dan voorlopig even voor ons en wachten we de echo af.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ha, ik kwam er een dag voor mijn vrijgezellenfeest achter dat ik zwanger was en rookte nog als een ketter, ben daar meteen mee gestopt na de positieve test... Maar ja, de volgende dag werd ik opgehaald door mijn zusje, moeder en schoonzusjes en het zou nogal opvallen als ik niet zou roken en drinken, dus toen heb ik het maar verteld. En ook aan alle vriendinnen. En de volgende dag de rest van mijn familie en schoonfamilie ook maar op de hoogte gebracht....een week later de rest op mijn bruiloft, kortom, iedereen wist het bij 5 weken zwangerschap! Gelukkig ben ik nu 12 weken en was de echo bij 9 weken goed. Het enige nadeel van dat iedereen het al wist, is dat het zo langzaam lijkt te gaan in de tijd! Mensen denken ook steeds dat ik verder ben, omdat ze het al zo'n tijd weten....! Bovendien was het vervelend dat ik er telkens bij vertelde dat het nog heel pril was en dus nog fout kon gaan....wat dat betreft kan je wat meer zekerheid geven als je het bij 10 of 12 weken verteld!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ha Apekoppie, Ik wens met heel mijn hart dat jullie in februari mama's worden van een klein apekoppie! Een hele goede zwangerschap gewenst, geniet er van! Laat je lekker verwennen! En wat betreft het vertellen denk ik dat je moet doen wat je hart je ingeeft, leuk dat jullie het al hebben vertelt en de aanstaande oma's en opá's zo enthousiast zijn, dat geeft ook weer zoveel positiviteit Liefs, Lisa

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi An, Wijs om te stoppen,met werken, jouw gezondheid en die van de kleine zijn het allerbelangrijkst! En vooral met je bekken is het belangrijk om te doen wat kan. Wat apart wij hebben er 11 maanden over gedaan om zwanger te worden, waren al in onderzoek in het ziekenhuis en op de dag dat we een intake voor IVF hadden konden we vertellen dat ik zwanger was! Helaas is het misgegaan, maar ik weet nu wel dat ik spontaan zwanger kan worden! Ik gebruik nu kruiden van een Chinese dokter waardoor mijn lichaamstemperatuur wat hoger wordt en hoop dan over een tijdje goed nieuws te kunnen geven! Je hebt er even over gedaan, maar nu hou je je kleintje over 12 weken in je armen, dat is echt prachtig! Alle goeds gewenst! Ik hou jullie zeker op de hoogte van onze ontwikkelingen! Liefs, Lisa

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Lisa. Ja ik voel me super ben al wel gestopt met werken omdat me bekken niet meer zo willen en heb veel last van blaasonstekingen. Maar goed met de kleine gaat alles super dus met mij ook We kunnen niet wachten tot de 12 wk om zijn we hebben er 1 jaar over gedaan om zwaner te worden dus we hebben echt een gat in de lucht gesprongen toen het zover was. We stonden net op het punt om onderzocht te worden in het ziekenhuis en toen werd ik gelukig spontaan zwanger zo gelukig Ik hoop echt dat het bij jullie ook snel lukt en goed gaat ik duim voor jullie hou ons op de hoogten. Gr An

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden