anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 48 reacties

 
Hallo allemaal,

Wanneer hebben jullie aan de mensen om je heen verteld dat je zwanger bent. Ik ben nu 7 weken en mijn vriend vindt het zo moeilijk zijn mond te houden. Hij wil het dolgraag aan zijn ouders vertellen. Dit snap ik wel maar ik vind eigelijk dat onze kinderen het als eerste mogen/moeten horen maar omdat het nog zolang duurt voordat het juni is wilde ik nog even wachten. Wat hebben jullie gedaan. En wanneer hebben jullie het op je werk verteld ik ben in de middag helemaal op dus daar zou het wel praktisch zijn!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 48 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bij mijn vorige zwangerschap hebben we het de ouders, broers en zussen verteld met ruim 5 weken en de rest met 8 weken. Had toen de eerste echo al gehad.   Ik ben nu bijna 5 weken en nu gaan we het dit weekend  'smiddags vertellen aan de ouders, broers en zussen en 'savonds aan de vrienden. We hebben een feestje en heb ongeveer al mijn smoezen al gebruikt waarom ik geen alcohol drink. En aangezien we dit keer niet met de auto gaan kan ik dat ook niet als excuus gebruiken. Ook weet iedereen dat we graag een tweede kindje wilde en vliegen de opmerkingen door de lucht.   Volgende week zie ik de rest van mijn familie dus zal ik het dan ook vertellen, ik zie ze niet vaak. Het komt pas op hyves enz. te staan na de echo.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi hoi  Ik heb het mijn ouders, zus en stiefbroer al wel verteld ook mijn beste vriendin weet het al. En mijn vriend belde net zijn beste kameraad (die komen waarschijnlijk met oud en nieuw bij ons) en ook die hebben we nu al vast verteld want hij is namelijk nog al een type wat dan een fles amaretto of zo voor mij mee gaat nemen en dat mag ik nu toch niet hebben hahahaha.. Ik heb er ook best wel moeite mee om me mond te houden tegenover iedereen. Ook omdat de meeste wel weten dat we er mee bezig waren om zwanger te worden. Mijn schoonvader en schoonzus hebben we niet geinformeerd met deze hebben we weinig tot nauwelijks contact mee , mijn schoonzus hebben we een heel klein beetje contact mee maar ook die mag het straks lezen via hyves want zij is ook zo sportief om ons belangrijke dingen via dit soort media te vermelden. Ik wil het rond de kerst aan iedereen gaan vertellen alleen op mijn werk wacht ik nog tot na Januari dit om de reden ik heb momenteel een 10 uren contract maar ik werk er 14uur (al bijna 3 periodes) Ik heb dus gevraagd of ik een hoger contract kan krijgen. (nog voor ik echt wist dat ik zwanger was) dus ik wil daar eerst op wachten. groetjes Marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

De dag van m'n eerste echo zit ik weer in de nachtdienst :( dat word best pittig Ik ga die dag erna met m'n baas praten... In principe zijn late diensten nog veel drukker bij ons.. maar die nachtdiensten breken echt je lichaam af dus daar stoppen we z.s.m. mee. Werkten jullie voorheen full-time toen jullie zwanger waren? En hoe deden jullie dit ?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Leuk dat jullie het al verteld hebben tegen meerdere mensen.. Lijkt me fantastisch om je geluk te kunnen delen. vooral aan je eigen kinderen is toch wel heel bijzonder Bij ons is het nog even ons geheimpje... De echo staat 15 november gepland en ik kan niet wachten!!! Bij mij is nog niks te zien aan m'n buik.. m'n borsten lijken wel wat te veranderen maar nog niet drastisch De misselijkheid is inmiddels ook toegeslagen. Heb over de hele dag een beetje zo'n misselijk gevoel... Tot nu toe kan ik er nog prima mee omgaan. Hoop alleen niet dat het erger word. Mijn weekend bestond uit werken, in de nachtdienst.. Niet echt de leukste dienst vooral niet als je zwanger bent. Als m'n 1e echo is gemaakt ga ik ook tegen m'n baas vertellen dat ik zwanger ben. Dan kunnen ze me van de nachtdiensten afhalen. Een fijne avond toegewenst!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ laga inderdaad als je zwanger bent  mag je geen nachtdiensten meer dragen  dus zo snel je kan met je baas er over gaan praten dus.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dat zal wel schelen als je de nachten niet meer hoeft. Moet je nog wel overwerken? Haha liefs

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

onze zoon wil graag een broertje kan hij lekker wilt mee spelen en met de lego spelen en ja een  zusje heeft hij als dus 100% een jongen. en de kleine meid wil graag een zusje er bij. dus helaas een van de 2 moeten we teleurstellen of het moet een tweeling worden en  dan een jongen en meisje worden en dan is het opgelost zecht de oudste hahahaha nou ja als je mijn buik ziet denk ik dat er wel meer al 2 in zitten pfffff dus wordt 4 nov nog heel spannend FIJN WEEKEND ALLEMAAL 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hier roepen ze allebei heel hard een broertje maar een achterliggende gedachte hebben ze daar eigelijk niet voor. Net tegen mijn broer en schoonzus verteld dat ze weer oom en tante worden moeilijk omdat het bij hen zelf niet wil lukken dus daar vloeiden wel wat tranen van geluk en van verdriet. Wij hebben ook een rustig weekendje voor de boeg. Vandaag een beetje het huishouden en morgen nog helemaal niets op de planning jippie haha..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Fijn hè, zo'n vrije zondag! Wij gaan het morgen mijn oma vertellen, zij is de enige die nog leeft van allebei de kanten. Ze wordt voor de 3e keer overgrootmoeder! @Trotsemama; is jouw buik ook al zo hard aan het groeien? Kunnen jullie het nog wel goed verborgen houden? Ik ben benieuwd 4 november, dat is al bijna!! Laat je het zsm weten? Ben benieuwd, haha!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Aan mijn buik nog niets te zien...kleding past nog perfect alleen mijn borsten zijn mega..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden