anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Hoi Hoi,
Ik geef een kraamfeest 1 maand na de uitgerekende datum.
We hebben alles tot zover geregeld.
Maar nu zat ik met te bedenken ik moet natuurlijk de kraamvisite ook wat geven maar wat???
Wat doen jullie??

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik zou ook niks geven. In Italie geven ze ook kraamsuikers, ik vind het niet lekker! Dus zou het niet weggeven!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik geef ook niets mee. ik maak wel cakjes met marsepijne baby's en een papiere hemeltje als wiegje. van oudsher zijn kraamsuikers als kado voor de kraamvrouw bedoelt dat gaf ze energie en dan zouden ze snel weer de oude zijn. best grapig hoe dat in de loop der tijd veranderd liefs candy

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

een paar manden terug hebben we ook deze gespreek gevoerd met de moeders die toen bijna uitgrekende waren... als je even terug zoek... daar stonde ook leuk ideeen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ehm.. niks?? Ze krijgen toch wat lekkers?? Sorry maar ik ben niet zo van de kraamfeesten en ga de visite ook niks geven hoor.. Maar dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten! Ik hoop dat iemand je een tip kan geven maar voel je niet verplicht mensen iets te geven omdat dat zo 'hoort'..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

een lekker beschuitje met roze of blauwe  muisjes haha ;) Nee ik geef ze ook niets!! vind het eigenlijk onzin om visite wat mee tegeven als ze weer weg gaan!! ze krijgen idd al genoeg!! en je hebt hebt het al druk zat en this allemaal al duur genoeg ;)!! ik vind ook niet dat het zo "hoort"

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ook ik geef ze niets. Ik geef ook zeker geen feest, ben ik het type niet voor en dat vinden we veel te druk, ook voor de kleine man. Het komt niet eens in me op eigenlijk om ze wat mee te geven. haha, grappig dat ieder zo daar zijn eigen ding in heeft, is natuurlijk alleen maar goed !!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Volgensmij ligt het er een beetje aan waar je vandaan komt, in bepaalde delen is het wel gewoonte om een klein dingetje mee te geven aan de visite ik ken het ook niet echt maar had wel een kennis die dat deed. Kraamsuikers heten die dingen  http://www.kraamsuikers.nl/index.php?action=extra&extra=A_oorsprong_kraamsuikers_&lang=NL Ik ga het zelf ook niet doen, een vriendin van mij gaat een kraamtaart maken voor ons en dat doen we dan voor de visite bij de koffie ipv beschuit met muisjes. Vind dat wel mooi zat zo!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden