anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 14 reacties

 
Hey meiden,

Ik geloof dat Jennefer ook al eens gevraagd heeft,
maar wat is er te doen aan een kriebelhoest bij een kindje van bijna 5 maand!?
Heeft iemand tips? Hij is verder niet snotterig, alleen hoest heel akelig.
Dat heeft hij nu ruim 2 dagen. Als het niet minder wordt, ga ik even langs de ha.

Alvast bedankt voor de tips....

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hm ja ik heb familie in NL maar ben al zeker 8 of 9 jaar niet meer in NL geweest... En denk ook niet dat ik er een dezer dagen kom... (beetje uit de richting he) Maar ik ga eens kijken bij de apotheek hier, is een nederlander die het runt, kijken of hij het wil bestellen voor me...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey dames, Nou het lijkt wel wonderspul! De kleine was vandaag bij m'n moeder (oma oppasdag) en ik was helaas thuis omdat ik ziek ben :( bah, heb de griep te pakken. Waarschijnlijk heeft de kleine boef mama ook aangestoken... M'n moeder vertelde dat hij vandaag bijna niet gehoest heeft. Nou dat is toch echt wel een heel verschil bij gisteren en eergisternacht! Dus die druppels siroop zijn Toppie van Tussikind. Goed van je om ze in te slaan Steffi! @ Jennefer: heb jij ook familie in NL? Want dan zou je toch eventueel een keertje wanneer je hier bent, ook dat spul in kunnen slaan, aangezien het met de post moeizaam gaat! Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi dames! Via internet bestellen kan nietwant (ooo jaa) wij zijn het enige land zonder postcode! En ik weet niet hoe het met de post zit maar ik krijg 9 van de 10 post nooit binnen :( Ik ga eens aan een nederlandse apotheek hier vragen of ze het kunnen bestellen... Wel heel lief aangeboden! :) Remco's neus zit trouwens ook helemaal dicht... En nu begint hij aan de oren te trekken dus ik ga maar weer naar de dokter met hem vandaag...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ga het mooi meenemen in januari als ik terug ga naar spanje! top

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

die siroop die candy noemd helpt erg goed heb ik ook gebruikt bij ethan toen hij bronchitis had

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jammer dat ze dat hier niet hebben! Niks helpt van hier :(

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jennefer... wel vervellende dat je dan tips krijg wat bij jouw niet verkrijg paar is... erg irritant lijkt me dat...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey jennifer... is het niet mogelijk om wat op te sturen?? kweet niet hoe het allemaal zit met het opsturen van "medicatie" ?? als het zou kunnen dan wil ik je best even wat opsturen hoor.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ok, ik ga eens even bij de drogist kijken, zodra m'n partner er weer is. Het is zoo zielig, hij hoest echt alles bij elkaar, soms zo erg dat ik wel eens denk dat hij er in blijft!! Nou en dat is best beangstigend. Hij is ook echt benauwd er van. Inmiddels heeft hij dus wel een snotneus en inderdaad, ik blijf maar slurpen met de 'snotslurper' zo noem ik het neuspeertje ha ha. Maar hij vind dat echt niet mooi, laatst deed ik dat ook en hij schud een keer met z'n hoofdje heen en weer, dus ik direct stoppen, maar helaas, resultaat een bloedneusje...Nou dat vond ik echt niet leuk, voelde me een heel slechte moeder...Nu gaat dat wel beter, maar hij vind het maar niks...De neusspray had ik al in huis, maar of ik dat een succes vind? Ik weet het niet, ga vanmiddag maar eens die tussistin siroop proberen! Tnx voor jullie tips!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi jennefer, vsm heeft ook een webshop heb ik ff snel gezien. mischien kun je het via hun wel bestellen. succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden