anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 14 reacties

 
Ik ben vandaag weer bij de gynaecoloog geweest voor controllen.
Nu blijkt dat ik niet te weinig vruchtwater heb maar wel weinig.
Hij maakt zich er nog geen zorgen om maar ik wel.
Als ik de kleine minder voel moet ik bellen en dan gelijk langs komen.
Ik moet elke week op controlle.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Maak me er echt zorgen om hoop niet dat het vruchtwater nog minder word we zullen volgendeweek weer zien.
Ik hoop dat ze tot 38 wk gezond en wel in mijn buik kan blijfen zitten om lekker te grooien.
Ik ben wel blij dat ze het zo goed in de gaten houden liever te vaak dan te weinig.


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@angelique, fijn dat het toch niet te weinig is, ben je toch wat geruster lijkt me! @eileen, ik had dat gevoel bij Lucas ook heel sterk dat hij vroeger zou komen, en hij is met 37,3 weken geboren. denk het nu weer, en zelfs de vk denk dat ze niet tot de 40 weken blijft zitten dus we zullen zien deze keer. Als ze maar tot iig 37+ blijft zitten is wel het beste voor haar.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Eileen. Wijfie super dat je alles al bijna klaar hebt. Bij mij staat alles ook al klaar hahaha. Ik denk al vanaf het begin van mij zwangerschap dat onze kleine meid eerder geboren word. En dat gevoel word alleen maar sterker. We zullen zien ik hou je hyves en het forum goed in de gaten Ben zo benieuwd geniet nog even van je verlof en probeer wat uit te rusten. Dikke kus

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja ik rust zeker goed uit, geniet echt van mijn rust, ik doe wel wat dingetjes maar echt heeeeeel weinig per dag. ik wil wel graag wat dingetjes blijven doen maar gewoon met mate en alleen als ik me goed voel. ik vind het echt met de dag spannender worden! ben zo benieuwd of het echt eerder komt! hou gaat het nou met jou an?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heerlijk he die rust geen verplichtingen als je een dagje niets wil doen dan kan dat heerlijk En lekker op je eigen tempo alles schoonmaken en regelen echt super. Ik voel me nu weer helemaal super heb wel veel last van me bekken en me schaambeen maar goed onze kleine is ook al helemaal ingedaald dus ze drukt er lekker op. De ene dag kan ik meer dan de andere dag. We kunnen echt niet wachten tot ze er is maar goed nog 6 wk en dan is het zover (of mischien wel eerder) Ik hou me gewoon heel rustig en geniet van de tijd. nog heel even wijfie dan kan je gaan genieten van jullie mooie wondertje. Geniet nog even van je tijd en het is heerlijk om naar die mooie tijd toe te leven. Dikke kus

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Meiden Bedankt voor jullie reactie ik zal idd proberen me niet te druk te maken. En ik hou alles zeker goed in de gaten. Het gaat om de gezondheid van me dochter dus daar let ik zeker erg op. Vanacht alleen erg slecht geslapen lag maar te denken en te doen. Hoop dat ik het vandaag een beetje van me af kan zetten.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

 hey meis het is logisch dat je je zorgen maakt hoor! zodra je iets raars voeld zou ik contact opnemen met de gyn. probeer het idd van je af te zetten, de kleine voeld jouw spanningen ook heah  ik denk aan je meis!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi hoi bij mijn zoontje (de 2e) had ik ook weinig vruchtwater maar doordat mijn zoontje ook veel de hik had betekende dat dat hij veel van het vruchtwater dronk en daardoor de hik kreeg! dus die combinatie samen kon kloppen! heb jou dochter misschien ook veel de hik? dan kan het wel daardoor komen!! en je maakt iederedag weer nieuwe aan toch? dus met voldoende controle en oplettendheid van jou kant zou ik me niet druk maken 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Sacha de kleine heeft idd heel veel de hik soms wel 3 keer op een dag en zeker wel 1 keer op een dag. Bedankt voor je reactie het steld mij wel gerust. Ik ben vandaag weer bij de gyn geweest en alles is goed vruchtwater wel minder dan gemiddelt maar niet te weinig dus dat is super. Eileen ik ga me zeker proberen te onspannen Nog en paar weekjes en dan is het zover. Ben je al zenuwachtig? nog 4 weekjes en dan is het voor jou zover.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ben blij dat het je gerust stelt maar dat zijn voortekenen he als het nu al een kleine schranser is dan blijft dat ook nog wel even als het geboren is en ik weet dat uit ervaring haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

goed zo meis lekker ontspannen, fijn dat het allemaal weer goed was  mijn kleine heeft ook echt vaaaaak de hik echt grappig is dat! ook ongeveer gemiddeld 3x per dag. ja ik ben echt super zenuwachtig, kan echt niet wachten tot het zover is.ik ben er zo goed als klaar voor. nog een paar dingetjes wassen, en mijn vluchtkoffer aanvullen dan is het helemaal klaar. vandaag zijn ze ook van de kraamzorg geweest en die hebben me ook gerustgesteld betreft de borstvoeding dat ze daar goed de tijd voor nemen en goede begeleiding erin geven. nog maar een paar weekjes echt zo maf! ik heb zelf het voorgevoel dat het te vroeg geboren zal gaan worden... geen idee hoe ik aan dat gevoel kom,,,, maar ik heb het al een paar weken dat ik denk dat het 1,5 a 2 weken te vroeg geboren zal gaan worden... dat gevoel word eigelijk alleen maar sterker. ik kan het nergens op baseren, het is gewoon een gevoeletje.. iemand van jullie ook dit gevoeletje gehad dat je dacht / denkt dat het eerder of later komt?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden