anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 9 reacties

 
Hoihoi,

Ik zal me eerst even voorstellen.
Ik ben Michelle, ben 26 jaar. Eind augustus heb ik mijn mirena laten verwijderenen mijn cyclus was meteen weer normaal (misschien ook omdat deze tijdens de mirena al normaal was) en begin deze maand hebben we besloten er helemaal voor te gaan.

Sinds een paar dagen heb ik 's ochtends licht bloedverlies en ongelooflijke dorst. Ook beginnen mijn borsten gevoeliger te worden en heb ik sinds vandaag een drukkend gevoel op mn onderbuik, ik ben duizelig en heb heleaal geen zin om te eten.
Mijn collegaatje weet het al zeker....Ik ben zwanger. Ik zelf ben hier nog niet van overtuigd. 
Zondag zou ik ongesteld moeten worden dus voor een test is het nog te vroeg, maar wou dat ik de tijd vooruit kon spoelen. Ben er 24/7 mee bezig en ik word gek van die onzekerheid.

Zijn hier meiden die zich er in herkennen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Beste toekomstige moeders, Wij zijn zelf een hele tijd bezig geweest om zwanger te kunnen worden. Nu hebben we verschillende dingen uitgeprobeerd, maar nu wilde ik mijn nieuwe website eigenlijk gebruiken om de kennis vanuit jullie te bundelen zodat we eenvoudig kunnen zien wat nu meestal een goede oplossing is. Dus geef je mening... Je hoort nl. ook wel eens: - Vrijen met licht uit? - Bepaalde standjes? - Acupunctuur? - etc Staat jullie oplossing er niet bij in de onderwerpen? laat het a.u.b. weten Ik hoop dat we hier onze kennis kunnen delen. De link is: http://shar.es/f5koW

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

gefeliciteerd geniet ervan

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

gefeliciteerd!! geniet er lekekr van en laat je maar goed verwennen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! geniet er lekker van!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Beetje late reactie van mijn kant, maar afgelopen week was nogal heftig. Heb vanmorgen getest en de test was positief. We zij echt super blij.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Je lichaam geeft wel reactie's die kunnen wijzen op een zwangerschap, maar als ik jou was zou ik gewoon een test halen, bij de kruidvat 2voor5euro, of sensitest.nl heeft hele goedkope en worden thuis bezorgd in een witte envelop. dan weet je het tenminste zeker! :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Succes met testen!! De verschijnselen horen wel bij een zwangerschap!! Ik ben benieuwd laat het ons ff weten he

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden