anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
Hallo allemaal,
In het onderwerp 1ste papfles gaat het over de speen.

Nou zit ik te dubben.
Ik geef 120/4 van Nutrilon met een difrax S-fles en een S speen.
Dat gaat super snel en het klokt gewoon in haar buikje!!!!!!!!!!!!!

Met de difrax fles doet ze er veel langer over.

Wie gebruikt er een difrax S-fles met S speen? Wat zouden jullie aanraden bij deze voeding?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jep die hebben wij ook, ik gebruik de avent alleen met de papfles, verder gewoon dr. Browns! En daar hebben we net vanmiddag de level 3 speen voor opgehaald!! Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik dacht ook altijd dat een 3 standenspeen voor melk was, maar het schijnt dus een papspeen te zijn. Mijn oom en tante hebben een babyspeciaalzaak en die vertelde me dat. Voor melk is het inderdaad een k*tspeen....veel te snel, met als gevolg buikkrampjes zoooo zielig, maar nu met de pap er door heen gaat het gewoon perfect! Succes dames!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Girlygirl gebruik jij ook de avent spenen voor de speciale leeftijd, net zoals Steffi88? Ik heb een avent fles met een speen waar 3 1-en op staan, én een S fles van difrax. Maar...als jullie die avent prettig vinden, ga ik hem gewoon aanschaffen. Het is best een gezeur steeds, met drinken. Voor haar vind ik het zo zielig snap je?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb de avent ook... nu de 6+ maanden speen... maar die spenen zijn me echt een ramp hoor, hij knoeit er behoorlijk mee omdat die spenen zo vreselijk groot zijn... nu hebben we die van dr. Browns en die doen het prima... die met het ontluchtingspijpje, helpt ook tegen krampjes...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben gewoon de spenen die bij zijn leeftijd gaan. Ik weet niet wat dat inhoudt hoor S spenen? Ik heb flessen van Avent, met de nu erop de 3+ speen. vanaf 6 maanden moet die weer een groteren. en tot nu toe gaat het prima!  3 standenspenen zijn waardeloos, gaat kei hard! heb ze wel bewaard voor de toekomstige papflessen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

sorry kan je niet helpen... heb hier een ander probleem... de klein man pakt ze fles bij de oppas niet... wat we ook proberen... maar drink wel goed uit een beker... dus wij slaan de fles gewoon over... zorgt voor iets meer rommel maar gaat hogstens om een tot 3 voedingtjes per week... daar ik tussen de middag zelf kom voeden en hij vaak toch liever wacht tot ik er ben.... succes met je speen/fles zoektocht

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wij hebben gewoon een stand 1 speen, en het gaatje ietsje groter gemaakt met een speld haah werkt prima ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben ook een difrax s fles. Wij hebben in het begin ook de s speen gebruikt maar zijn al vrij snel overgegaan op de m omdat Tijn overging op Omneo voeding wat dikker is dan normale voeding... Heb dus nog nooit kleinere speen moeten hebben... Misschien even kijken naar de vorm van de speen? Van Difrax heb je verschillende vormen... Wij hebben de Kers...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

nee sorry kan je niet helpen ik bebruik als ik niet zelf voed nuby fles en bij pap de 6mnd speen die is groot genoeg voor de pap.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oké bedankt hoor, voor de reacties. De S speen is gewoon de kleinste, we doen het er mee. 's Nachts lekker snel leeg ;))

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden