anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 25 reacties

 
---

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik sla ook over

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

okey.... Ik lees het nu pas en ja ik weet dus niet wat het preccies inhoud. Maar oed tot zover lijkt het erop dat je een balon in je geboortekanaal moet doen??? en wat is daar dan de bedoeling van behalve dat het mij helemaal niet verstandig lijkt daar nu iets in te gaan stoppen wat er niet hoort? Ik bedoel als ze de boel daardoor al iets wilt oprekken vraag ik me af of dat misschien een beetje gevaarlijk is met oog op infectie gevaar. Maar goed ik heb het begin natuurlijk niet gelezen, maar klinkt mij niet echt wetenschappelijk in de oren.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het zou een ballon zijn die je een aantal keer per dag in je vagina moet stoppen, opblazen en dan uitpersen...zogenaamd je schede rekken en je het "persgevoel" geven... Persen zonder weeen terwijl je baby nog veilig en wel in je buik zit...naaaah! Echt belachelijk maar goed... En dan de laatste 3 weken van je zwangerschap, je weet niet eenswanneer dat is want je kind kan altijd eerder (of later) komen! Pffff die van mij kwam met 36 weken al. Zonder ballon hahaa

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hummm klinkt niet echt als een gezonde oefening voor de bevalling. Nee ga ik maar niet toepassen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik hoef ook geen balonnetje in mijn geboortekanaal!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hahahahahahaha  echt sommige mensen zijn om te lachen. Echt heel flauw

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat is die Nynke lichtgeraakt, ik vind dat alle dames op de juiste manier gereageert hebben, ik zie me al met een ballon in mijn geboortekanaal friemelen, ik heb 4 kinderen via de normale natuurlijke manier  gekregen zonder een inscheuring, je zal maar allergisch voor  het materiaal zijn , komt je kind misschien in aanraking met stoffen  voor zijn haar geboorte waar die niet tegen kan en ja hoor uitslag voor die goed en wel in de armen van mamma en papa ligt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Het is prima als jullie erover discussieren, ben het er helemaal mee eens dat dat het doel van het forum is! Mijn berichtje was alleen meer gericht als oproepje, waarbij ik voor mijn onderzoek jullie (als jullie inderdaad in jullie 7e, 8e en 9e maand zijn) graag individueel (voor je pure mening) wil interviewen. Voor mij onderzoek kan ik helaas weinig met meningen op een forum, dus daarom heb ik mijn berichtje weggehaald. Ik probeer het op een andere manier! Maar discussie gerust verder over de geboortetrainer!! Groeten, Nynke

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou ja, beetje flauw het weg te halen hoor... Nu weet niemand wat de "geboortetrainer" inhoud en waar we dus over discussierden!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja... Vind het maar niets!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden