anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 1 reactie

 
Hoi hoi, Wie kan mij helpen aan leuke ideetjes voor mijn baby kamertje, wij wonen in een klein huis en dus onze babykamer is piepklein maar wil er natuurlijk wel een heel mooi kamertje van maken. Ik hou er van om net iets anders te zijn dan het standaard en vond een lief fotobehangetje wel een heel leuk idee maar je raad het al een piepklein kamertje en veelste grote standaard maten fotobehang dus dat idee gaat niet door :-( Nu is mijn vraag aan jullie wie weet er iets leuks??!! Groetjes, Lotte

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ken je iemand die een mooie muurschildering kan maken? Die kun je altijd pas maken en aanpassen aan het oppervlak. Mijn broer en ik gaan binnenkort en muurschildering maken, zodat het mooi uitkomt met het schuine dak + dat niemand hetzelfde zal hebben als jij! Ik heb gekozen voor een schildering van Kikker van Max Veldhuis. We hebben iets zachtere kleuren gekozen dan de orginele kikker, maar ik vind het helemaal gaaf!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden