anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 51 reacties

 
Hoi allemaal.

Op de 20 weken echo hoorden we dat er een meisje aankomt. Heel leuk en gezellig. 
Bij mijn vorige zwangerschap vonden we het al behoorlijk moeilijk laat staan nu.

Mijn dochters heten Jamie-lynn en Jasmien. We willen graag een naam die er goed bijpast.
Wie helpt ons daaraan.

gr

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 51 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, ben nieuw op de site en zit met hetzelfde dilemma :) Heb een tal van jongensnamen op ons lijstje, maar een meisjesnaam...zucht! Ook hier hetzelfde: de ene dag vindt vriendlief het leuk, andere dag toch weer niet. Ik had Donna, Megan, Isis, Haley, Manou...alleen Megan kon zn goedkeuring wegdragen, maar...hmm..weet niet of ik hem zelf nog wel helemaal leuk vind. Iemand nog meer tips? We houden van Keltische/ Ierse, engelse namen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha ik geloof het niet helemaal... Want ik zou graag een meisje willen en denk nu voordat ik kinderen heb dat ik net zolang door zou gaan tot... Maar goed je weet maar nooit wat er gaat gebeuren. Dadelijk blijk ik niet eens vruchtbaar te zijn..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hmm ok klinkt wel als een trucje dat ik maar ga uitproberen! ben zo nieuwsgierig hihihi ik zal het laten weten als ik het heb gedaan en wat de uitkomst van dat trucje is bij mij

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha jah mijn mama zegt dat het werkt... Of het zo is weet ik niet... Je pakt een gladde ring en een touwtje. Die houd je stil boven je hand. Doe je 5 keer op en neer van voor naar achter en dan doe je niets meer. Als het goed is gaat hij vanzelf dan iets doen. Rondje draaien of streepje maken. Bij een streepje krijg je een jongen en bij een rondje een meisje. Als je dat nou hebt gezien en je doet weer vijf keer op en neer ( je moet hem niet stilhangen tussendoor.) dan zie je eventueel een tweede kind en zo door tot dat hij niet meer beweegt. Dus je kan zien hoeveel kinderen je krijgt en wat het worden. Grz

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha wat voor trucje is dat dan? kan ik dat zelf ook doen? ben wel nieuwsgierig :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha dan ben ik ook wel heel benieuwd! Straks heeft Eileen dezelfde gekozen als wij, alleen dan met een andere letter.. hahaaha, zou wat zijn!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha ja zou wel grappig zijn

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik denk... Emmi of Evi...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

NEE fout haha je bent niet door voor de koelkast helaas  hihihihihi

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben niet helderziend hoor! Maar ik denk Janey of Jaselinn!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden