anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 2 reacties

 
Goedemorgen. Wie kan mij helpen ? Morgen 16-11 was mijn nod dag. Maar nu had ik zondag avond een drupje bloed verloren. Gisterochtend had ik iets meer bloedverlies, maar nog niet zo als gewoonlijk, heb 1 keer tampon in gehad, en was nog lang niet vol, dus maar inlegkruisje gebruikt. en hele dag geen bloedverlies, s avonds weer een beetje bloed dus dacht dat het weer begon. Vanmorgen weer een klein beetje bloed, het was wel helder rood,maar normaal ben ik altijd veeeeel heftiger ongesteld. Nu is het zo dat ik ook last heb van onstoken amandelen, daarom klopt mijn temperatuur curve niet meer helemaal, nu is mijn koorts weg, en hou toch een hogere temperatuur als voor de eisprong. Gisteravond een zwangerschapstest gedaan maar was negatief. Weten jullie hoe dit kan? Of kan je ook minder bloedverlies hebben doordat je ziek bent ? heb dit nog nooit gehad.

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heb je medicijnen voor je amandelen?? Daar kan het ook mee te maken hebben he...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, Of je minder bloedverlies hebt door ziek zijn?????????????? Wel weet ik dat je verschijnselen ook te maken kunnen hebben met zwanger zijn. Als je over een week nog niet de ongi hebt gehad die je normaal hebt zou je een test kunnen doen. Succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden