Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
hoi meiden
ik zit met een uitdaging waarbij ik misschien jullie hulp kan gebruiken,
ik zal het in het kort uitleggen:

mijn schoonzusje en zwager zitten in een icsietraject erg moeilijk en vooral heel zwaar!
ze krijgen aankomende maandag of dinsdag de 2e terugplaatsing dus we hopen met zijn alle vurig dat de behandeling nu wel aanslaat!

nou wil ik ze heel graag een hart onder de riem steken ik heb 2 boehda's gekocht de ene voor geluk en de andere voor liefde en wil daar een mooi gedicht bij maken maar ik kom er niet uit omdat ik er totaal niet goed in ben......laatst las ik een mooi stukje hier op het forum dat god een mooi zieltje zocht voor een babytje maar die nogniet gevonden had dat klonk heel mooi maar kan het nergens meer terug vinden.....nou zijn wij ook niet echt met het geloof bezig(met alle respect natuurlijk) dus ik wou misschien god vervangen voor een engeltje!

wie kan mij helpen???

alvast bedankt 

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

echt goed... en inderdaad schrijf een boek... onder je werk tijd... lijkt me leuk als je baas er achter komt... hahhaa... (gelukkig denk ik dat de kast klein is dat die ook op deze forum terecht komt...

Anoniem 10 jaar geleden

wou heel mooi beschreven hoe je je voeld tijdens een zwangerschap. maar volgens mij vroeg ze om een gedichtje niet een verhaaltje echt geweldig ze worden steets langer

Anoniem 10 jaar geleden

Wow Jennefer, you`ve got skills!

Anoniem 10 jaar geleden

hehe dankjullie.. jullie laten me blozen zeg... heb het van mijn vader geerfd, die was ook altijd goed in dichten... Heb er trouwens nog eentje verzonnen net, weet niet wat voor humor ze hebben, maar als ze van een grapje houden kun je deze op een grappige kaart zetten of zo: (pff mijn baas doet me wat als ze wist waar ik aan werkte hahaha) maand 1: oh we zijn zo blij, eindelijk zwanger zijn wij! maand 2: spannend afwachten op de magische 12 weken grens... Dan pas vertellen we iedereen onze wens! Maand 3: De eerste echo was zo PRACHTIG!! Ok, gauw wegen: nu nog onder de tachtig... Maand 4: Voel ik nou leven? en waar zijn mijn voeten gebleven!? Maand 5: Opgezwollen voet, en altijd trek in zoet, Maand 6: Pijn in je rug, kwam die baby nu maar vlug! Maand 7: Pijn in je bil, elke beweging een pijnlijke gil, Dikke buik in de weg, Kan niet wachten tot ik je in de wieg leg! Dan krijgt mijn lichaam weer wat rust, En heb ik niet meer zo’n gigantische eetlust!! Maand 8:jeetjemina zeg, mijn hele lijf doet zeer... manlief wil er later nog 1, ik zeg “NOOIT MEER!” Maand 9: De dagen tellen we nu echt af... Ik voel me lomper dan een giraffe!! De bevalling is nabij... Eindelijk dalijk af van de pijn in mijn zij... Voelde ik daar een wee? Of een harde buik speelt mee? Wat duurt dit wachten toch eindeloos lang! Mijn lijf is op, de bevalling maakt me bang! Weet je, Hier zitten jullie zo op te wachten, Op het laatst ben je echt door al je krachten! Geniet nog lekker van zijn tweetjes, zonder huilende babykreetjes! Alles komt op ten duur wel goed, Dan zul je zien dat alles is zoals het moet! Neem dus gerust de tijd, daarvan krijgen jullie echt geen spijt! Voor je weet is jullie kleintje hier, En zijn jullie “papa en mama”, en heel fier!  

Anoniem 10 jaar geleden

hahahaha ge-wel-dig!! Kun jij geen boek schrijven?? Ik lach me slap hier....Goed voor de buikspieren...bedankt:D

Anoniem 10 jaar geleden

wauw jen!!! je laat me huilen!!!!

Anoniem 10 jaar geleden

wou ze zijn geweldig ik vind de eerste het mooist. dat wou ik ff zeggen  en ik hoop dat ze straks ook zwanger zijn.

Anoniem 10 jaar geleden

hey jennefer! wat kun jij dan goed dichten zeg! En inderdaad, hoop ook voor ze dat het snel raak is! Liefs...

Anoniem 10 jaar geleden

hm ik heb er even gauw 2 verzonnen... (op mijn werk haha) weet niet of je ze wat vind maar ik zal het weekend nog wat erover denken ;) iets kostbaars is waar jullie zo naar verlangen, een babykamertje te kunnen behangen,   het moet wel een heel bijzonder kindje worden, het komt misschien wel van hele verre oorden?   daarom duurt het wachten wel zo lang! Het moet het allerliefste engeltje worden, allerhoogst in rang!   geef vooral de moed niet op, en zeg niet “we zetten onze plannen stop!”   Jullie ukkie is geduldig op de wacht, en verlangt ook naar jullie omhelzing zo zacht!   Wanneer de juiste tijd is gekomen, vervult hij of zij jullie allerstoutste dromen!   Jullie wensen gaan niet naar dove oren, en worden echt wel gehore!   Geduld en goede moed worden op de proef gesteld, maar weet zeker: jullie baby is besteld!   Voor jullie het weten is het mooiste bezit hier, en scheelt de pijn van nu jullie geen zier!   EN De engelen daarboven begeven zich in conclaaf, en bestuderen nauwkeurig en braaf, het prototype van een nieuw mens, en dan geheel en al, volgens wens, mag iedereen het horen, als jullie baby is geboren!  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden