anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Tegenwoordig is het in Amerika helemaal hip om een 'genderparty' te organiseren. Dit is een party waarin vrienden en familie worden uitgenodigd om via een taart te ontdekken of jullie een jongen of een meisje krijgt? Wat vinden jullie van dit idee? http://verrassingsfabriek.nl/een-genderparty-versus-jongen-of-meisje-feest/

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Leuk om te lezen hoe mensen hierover denken!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ooh wat een leuk iedee  helaas heb ik het al aan iedereen verklapt dat we er een zoon bij krijgen. dus kan er geen feestje meer voor geven we hebben wel taard gegeten iedee van mijn moeder om te vieren dat hij gezond is hihi was heel gezellig. wie weet doe ik het wel bij de volgende als we nog een kindje mogen krijgen. liefs candy

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hmmmm opzich wel een Grappig idee  maar ik zou het zelf nooit doen! Wij weten wel wat het word maar voor de buitenwereld is het nog steeds een geheim tot aan de bevalling!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik zou er niet voor kiezen.. Wij willen het geslacht ook voor onszelf houden. Straks geven we nog feestjes om samen te kijken of we zwanger zijn.. Lijkt mij niks!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij houden het ook lekker geheim, maar ik vind het wel grappig!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wij weten niet wat het word dus voor ons zoizo uitgesloten hihi

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden