anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Hoi allemaal,

Sinds gister zon zeuderig gevoel in de buik word er echt niet vrolijk van. En vandaag stond ik op met mestruatiepijn?????? 
Heb echt geen idee wat hier van te vinden omdat ik dit bij mijn andere twee zwangerschappen niet heb gehad. Wat mij ook op valt is dat ik meer slijm verlies heb, kortom snap niets meer van mijn lichaam.

AL meer dan een week voorweeen die komen en gaan en regelmatig vaak zijn. Het begint me echt een beetje op te breken hoor.

Heeft iemand hier wel ervaring mee?

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou graafjes het lijkt erop dat jij dus ook gauw gaat bevallen ;) ik had het ook vreselijk die zeurderige pijn.... ik moest toen zelf ook die dag naar de VK en die heeft me er toen ook bij gestript omdat ik er heeeeelmaal flauw van was en er een beetje doorheen zat!! misschien ook iets voor jou?? ik ben binnen 24 uur toen bevallen! dus misschien toch een beginnetje van de bevalling??? Heel veel succes in iedergeval!!! haha ben nu benieuwd wie eerder is;) girlygirl of jij haha!! Groetjes, Danielle

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi danielle, ZOu het toch zo zijn? Het nadeel bij mij is alleen dat ze me dit keer niet willen strippen i.v.m. de vorige bevalling ( niet goed gegaan zeg maar)  ik ben nu helemaal overgeleverd aan mijn eigen lichaam. Maar wel fijn om te horen dat jij ook menstruatiepijn had, en er galies van werd. Ik ben zo sago hahahahah. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik snap heeeeeeeeeeeelemaal hoe jij je voelt en je doet er helaas ook nix aan!!! nu kan ik wel gaan zeggen probeer afleiding te zoeken maar kweet zelf ook dat dat gewoon niet werkt!!!! ik hoop voor je dat het doorzet! en dat je dan nu wel een fijne bevalling mag hebben en dat dit keer alles goed mag gaan!! Ik ga voor je duimen :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Graafjes, aangezien ik zwanger ben van mijn eerste, kan ik hier nog niet over mee praten, maar ik wou je wel alvast succes wensen en hoop dat alles goed gaat. Hopen dat de bevalling dan snel gaat doorzetten.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik sluit me bij dikkebuik aan veel suc6 en sterkte!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben alvast voor je aan het duimen!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heb je al geprobeerd castor olie te drinken? Zou een bevalling op gang helpen? Of google wat "bevalling opwekker" tips! Vind het echt rot voor je, je zult wel bekaf zijn!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden