anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 27 reacties

 

Ja.. het is helaas waar.. Maar dante is al sinds gisterenochtend in het ziekenhuis.
Gisteren toen hij lag te slapen en ik liep net de kamer uit naar het toilet, begin hij vervolgens opeens kei hard te gillen/ paniek kreten.Mijn hart stopte met kloppen omdat ik wist dat het fout was. Dit was niet zijn huiltje.. en zo nog geen 4 sec geleden voor ik me omdraaide lag die als een engeltje te slapen. Ik rende terug naar de kamer. en zag hoe hij lag te spartelen. Hij stopte half met ademhalen, en snakte daardoor ook weer naar adem.  waardoor die helemaal rood werd, en opgezwollen oogjes kreeg, en er kwam soort van speekselachtig schuim uit zijn mondje.. ik schrok me natuurlijk wild en heb hem gelijk vast gehouden tegen me aangedrukt. en ben naar de slaapkamer gerend waar mijn man was. We hebben hem gerust gesteld, ondanks dat die niet huilde. hij bleef schuim uit zijn mond duwen met zijn tong. Ik bood hem water aan wat hij niet accepteerde. geen speen, en zelfs geen melk. Zijn oogjes werden al minder dikkig. en de kleur nam ook af. We hebben ons om de beurt snel aangekleed en toen we op het punt stonden de deur uit te gaan naar de ehbo bood ik hem nog een keer de fles aan, en hij accepteerde hem.. heel zacht, langzaam begon die te sabbelen.. Hij leek op te knappen ondanks dat hij heel sloom en slapjes bleef. we vertrouwde het niet en zijn naar de ehbo gereden. Daar werd die gelijk aan de apparaten gelegd, controle voor zuurstof in het bloed, hartslag etc. ze hebben nog wat testen gedaan. waar hij allemaal goed op reageerde, niks raars in zijn urine.. 's middags knapte die al redelijk op, en begon zelfs al weer te lachen.. ze zouden hem 24 uur ter observatie houden in het ziekenhuis. Mijn man ging laat naar huis, en ik mocht blijven slapen naast hem. Zo fijn. De Nacht is perfect verlopen, niks raar, goed gegeten, gepoept geplast. Maar toch mocht die eind van de ochtend nadat de 24 uur verlopen waren niet naar huis. ze willen toch nog een echo van zijn hoofd maken. Ze denken dat het een verslikken.stikking was van opkomend eten. maar durfen het niet 100% te zeggen.  Wij hopen dat dat het slecht ook was!  maar ze willen ons mee zekerheid geven en doen alsnog een echo. Heel fijn. Om het uur wordt zijn koorts gemeten, hard/longen beluisterd. Heel fijn deze zorg, we zijn al beetje bijgekomen van de schrik. maar tot ik gehoord hem 100% niks  aan de hand is met me kleintjeen hij mag weer mee naar huis. zijn we toch nog wat zenuwachtig.

Ik ben nu even thuis, nieuwe kleertjes halen. hij ligt daar als een prinsje met zijn speeltjes en zijn dekentjes, gelukkig heeft die nergens erg in en is die zo vrolijk als altijd. sjanst me toch een partij met de verpleester en de zusters. Ik mag hem gewoon zelf badderen daar en zijn voedingen geven. Dat is erg fijn. Poef.. nou ik ga snel weer terug, mijn man is nu bij hem. overdag mogen we samen blijven, 's nachts alleen ik. we hopen dat de echo morgen gedaan wordt, en we daarna na goedkeurig en bevestiging dat er niks aan de hand was weer naar huis te mogen..

Liefs mama steef

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 27 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hier gaat het uitzonderlijk goed! Ik heb nu wel eens tranen van geluk dat het zo goed gaat! Maandag ga ik voor het eerst werken... en vandaag naar de gastouder wennen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

steff wat fijn dat het nu goed gaat... en kan me heel goed voorstellen dat je in de being uren kan kijken... maar wel goed dat je nu je rust weer kan nemen...!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Fijn dat jullie weer thuis zijn en dat alles goed lijkt te gaan.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Fijn dat jullie weer thuis zijn en dat alles goed lijkt te gaan.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je wel! en bedankt voor alle reacties. we zijn inderdaad dolblij weert thuis te zijn! ik hou hem goed in de gaten ivm reflux, maar het lijkt er niet op!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Steffie: Hoe gaat het nu? Heb je wel wat kunnen slapen zelf of lig je nu in de "waakstand"?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nee het gaat erg goed.. ik leg dante op zijn zij. maar nu met extra steun achter zijn ruggetje, zodat hij niet terug kan rollen.. en stikken is nu onmogelijk, als wat opkomt loopt gelijk zijn mondje uit.. Ik heb in het begin wel uren zitten kijken of het allemaal goed ging.. en heb nu me rust kunnen vinden! Lief dat je het vraagt. Hoe gaat het met jou en jonathan?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Steffie, Wow dat lijkt me echt verschrikkelijk om mee te maken. Fijn dat hij weer thuis is. Over reflux kan ik je ook niks zeggen heb er geen ervaring mee. Ik hoop maar dat het 1 malig was. Kan helemaal begrijpen dat je hem weer op je kamer hebt genomen. Nu lekker veel knuffelen. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zo dat is zeker schrikken!hoop dat hij het niet meer zal krijgen en dat alles nu helemaal goed is.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

woowww wat een schrik! Ik hoop dat alles nu goed gaat en dat hij lekker weer thuis is bij jullie!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden