anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo... Ik moet even wat kwijt..... afgelopen dinsdag ben ik behoorlijk klunsig met mijn voet tegen onze salon tafel aangelopen...... na behoorlijk wat vloekwerk en aanhoudende pijn aan het teentje naast mijn kleine teentje zijn we er maar vanuit gegaan dat ik het of zwaar gekneusd heb of gebroken heb, de volgende dag heb ik de dokter nog wel even gebeld voor alle zekerheid maar aangezien er toch nix aan word gedaan en ik er wel redelijk me uit de voeten kan dan doen ze er ook nix aan. nou loop ik vanmiddag met mijn andere voet (jaja je voelt em al aankomen he) weer tegen de salontafel..... en nu heb ik pijn aan het kleine teentje.... waarschijnlijk ook gebroken of zwaar gekneusd!!! echt SUPER FRUSTREREND!!!!! Dus ik zit nu met 2 zere tenen aan beide voeten 1...... gelukkig kan ik er wel om lopen (gaat niet zonder pijn) maar het is wel te doen..... zijn je botten in je lichaam dan zo broos tijdens je zwangerschap???? merken meerderen hier dat ook?? ik voel je ook een ontzettende kluns en zie mijn voeten ook bijna niet meer door de buik......... heeeeeel appart. meer die zulke klunsigheid ook meemaken?? Groetjes, Danielle

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat ik zelf wel merk is dat ik gevoeliger ben voor pijn aan mijn lichaam, maar echt kwetsbaarder niet volgens mij. Je kraakbeen wordt wel week, dus dat kan ook invloed hebben op het stoten .... Sterkte! PS. ik had allang de kettingzaag in de salontafel gezet hor, hahah!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Je botten zijn inderdaad wat brooser als je zwanger bent. Komt omdat de kleine veel van je vergt, ook kwa calcium. Hetzelfde dat je wel eens last kan hebben van kramp in je voet/kuit. Je kunt hier helaas niks aan doen, want die calcium kun je niet onbeperkt innemen, en het blijkt nog slecht te zijn voor je kleine ook als je extra calcium bij slikt. Voorzichtig aan doen dus! En na de zwangerschap word het allemaal wel weer beter:)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

jeetje het zit jou ook niet mee he! Ik kan je helaas geen antwoord geven op je vragen maar denk alleen maar; weg met die salontafel! ;-) Succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha nee het zit me niet bepaald mee nee..... gelukkig gaat het lopen wel prima hoor..... en tja die salontafel heb ik inmiddels vervloekt haha kom er niet meer bij in de buurt ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Inderdaad, eruit met die salontafel.... het scheelt dat je maar 2 voeten hebt dus waarschijnlijk blijft het hier dan ook bij ha ha... maar ik heb geen idee of je botten brooser zijn. Beterschap met je tenen...haha

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden