anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 12 reacties

 
Hallo,
Ik heb soms wat moeite met zitten.
Ik heb dan pijn in mijn billen, is er iemand die dit herkent?
Lfs

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben vanochtend naar de fysio geweest. Alles zag er gelukkig wel goed uit. Ik heb wat tips voor opstaan ed gekregen en wat simpele oefeningen. Verder moet ik gewoon niet te lang staan en zitten achtereen. Liggen is de manier om je bekken helemaal rust te geven. Dus dat moet ik ook doen wanneer het kan. Geen zware huishoudelijke klussen doen, en wil ik tot het einde blijven werken, moet ik ook daar strang voor mezelf zijn. Dat is soms moelijk,maar ik doe mijn best! Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt voor de tips,maar met liggen heb ik geen probleem. Het is zitten is soms lastig. Maar even afwachten van de fysio zegt volgende week.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dat snap ik, maar als je last hebt met zitten en lopen, moet je je bekken geregeld rust geven. En dat kan eigenlijk alleen door te gaan liggen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ah zo, dan zal ik de bank elke avond voor mezelf reserveren

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Met een kussen tussen je benen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Tip; als je in de stabiele zijligging ligt, ontzie je je bekken! Door zitten/staan niet!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

en wat zeiden ze? ben wel benieuwd want als ik even gezeten heb en ik sta op voelt het ook niet echt prettig!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

De verlokundige raadde me aan naar de bekkenfysiotherapeut te gaan. Het heeft namelijk met de bekken te maken. Die kan tips en misschien oefeningen ofzo geven. Helaas kan ik de 23e pas terrecht, maar goed ik heb er niet elke dag of de hele dag last van. Maar lastig is het soms wel, zeker 's avonds op de bank weet ik soms niet meer hoe ik zitten moet (ik kan sowieso niet zo lang in 1 houding zitten )

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb vandaag weer een afspraak bij de verloskundige, ik zal het eens vragen. Bedankt!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Myrthe, Ik had dat op een gegeven moment ook heel erg. Ik kon niet eens meer zitten, Het deed zo'n pijn. Voor mijn gevoel was mijn staartbeen echt nog flink gekneusd. Het heeft nog wel een tijdje geduurd, maar nu heb ik er geen last meer van. Heb er niks tegen gedaan. Wel een keer bij de dokter aangegeven en die dacht ook dat het gekneusd was. Erg vervelend! Nu kan ik soms nog steeds moeilijk zitten, maar dat komt door de aambeien, die vaak terugkeren. succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden