anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo allemaal,

Ik ben nu 19 weken zwanger en ben echt zooo moe!
Het word echt alleen maar erger.
Overal lees en hoor ik dat de vermoeitheid nu hoort af te nemen, maar bij mij is het juist andersom...
Ik ben echt kapot, werk nog fulltime maar het breekt me echt op, ik ben helemaal gesloopt vanaf 2 uur al,
en kan 's avonds alleen maar slapen of op de bank hangen en nix doen.

Hebben jullie hier ook ervaring mee?
Word het bij jullie ook erger of juist minder?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, ben morgen 17 weken zwanger en ook heel erg moe! Bij mijn eerste zwangerschap was het toch al wel over, maar lijkt nu maar niet weg te gaan! werk ook nog 32 uur en zou rond de middag me eigen het liefst verstoppen en gaan slapen en in de avond is alle energie op!! echt zo vervelend!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou gelukkig ben ik niet de enige dus ligt het niet aan mij om het maar zo te zeggen. Is ergens wel een geruststelling, maar voor jullie ook allemaal erg vervelend dat het toch zo veel voorkomend is :( Ik moet maandag voor controle naar de vk en zal daar eens vragen of er misschien tips zijn die je kunt doen zodat je iets meer energie krijgt, want dit is nix!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi eileen! Hier precies het zelfde... ben vandaag 18wk en 2d zwanger en als het als aan mij ligt lig ik om 8uur s'avonds in bed en kom er de volgende morgen pas laat weer uit haha.. maar this echt super vervelend en snap helemaal wat je bedoelt en je kunt er ook gewoon niks aan doen :( Groetjes, Danielle

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hier net zo en ben toch bijna 20 weken zwanger. Wil alleen maar slapen, slapen en nog eens slapen, ben zo moe. Ik zat echt te wachten tot die drie maanden voorbij waren omdat het dan beter zou worden. Nou het is wel wat minder geworden maar kan nou niet zeggen dat ik barst van de energie...integendeel! Gewoon maar lekker vroeg naar bed en veel slapen, nu kan het nog en ach het is voor een goed doel hé!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja dat had ik ook...en naarmate je buik groeit, hoe moeilijker slaap word! Gewoon gaan slapen als je kan, slaap word moeilijker te vinden hoe verder je komt! En dan als de kleine er is...hihi elke 2 uur eruit! Maar het is het allemaal waard, even doorbijten nog.. Enne bij mij kreeg ik die energieburst 5dagen voor mijn vliezen braken, dus success ;) Als je die energie voelt is het misschien bijna tijd! :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden