anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Ik dacht dat ik van de week al een topic had aangemaakt, maar kan hem niet vinden. Afgelopen vrijdag hebben we een test gedaan, en die was in meerdere opzichten positief. Intussen zijn we dan al zes weken op weg en mogen langzaam gaan plannen.

Mijn echtgenote is werkzaam in de nagelbranche. Ik heb her en der  op het internet gezocht, eigenlijk kun je nog gewoon werkzaam blijven in een nagelstudio, mits je voldoende ventileert. Ook Acryl zou minder erg zijn, dan men denkt, en de ''dampen'' van nagellak ook niet. Een gehele opluchting. "Goh, waar maken jullie je druk om? In Mexico City, Peking, Jakarta, Rio de Janeiro en alle andere miljoenensteden worden toch ook gewoon baby's geboren? Daar is veel polution en smog. Ze hebben hooguit eerder kans op astma of andere luchtwegen. Zolang je die spullen niet in het bloed krijgt, kan er eigenlijk weinig gebeuren."

Dit is een citaat van een site. Er zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar wat is jullie mening?

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben zelf ook nagelstyliste en bij mijn eerste zwangerschap kon ik gewoon doorgaan met nagels zetten omdat ik Gelnagels zet.... bij acrylnagels is het weer een ander verhaal vertelde mijn VK en de leidster waar ik de opleiding heb gedaan, want in acrylwater zit wel een stof wat niet bevordelijk is voor de zwangerschap.... maar het is nooit bewezen dat het schade bij zwangerschap geeft. ik ben lekker door gegaan met zetten.... we hebben een kerngezonde dochter. en ik op het moment ben ik weer bijna 10  weken zwanger van ons 2de kindje.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Dinh, Ik werk 40 uur per week in een drukkerij. Ik sta dan ook 8 uur per dag tussen de terpentine en acryllucht, inktlucht, olieen etc. Mijn kindje doet het prima voor zover ik weet, dus het valt allemaal wel mee... Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het is een geruststelling..... Eigenlijk ook een bevestiging ook. Dank voor je antwoord.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden