Anoniem 10 jaar geleden 51 reacties

 
Hallo allemaal!!

Ik ga trouwen !
Ik ben nu 18 weken zwanger, maar ik ga trouwen als ik ongeveer 7,5 maand zwanger ben.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Ik zou graag wat tips enzo willen wat ik een beetje kan verwachten en waar ik rekening mee zou moeten houden.
Ik heb gister de jurk uitgezocht, en heb daarbij een speciaal kussen aangehad zodat ik ongeveer de buik had als ik zou gaan krijgen tegen die tijd, dus dat zit gelukkig helemaal goed

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 51 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Eileen, Wat fijn dat het een geweldige dag was! Ik heb even het hele topic uitgespit en wat een prachtige foto's!  En jullie kindje is er inmiddels ook. Wat geweldig allemaal. JA, we verheugen ons ook enorm op alles wat nog komen gaat en uiteraard posten we dat in het forum!

Anoniem 10 jaar geleden

Mijn vriend en ik gaan trouwen in februari 2012. Dat stond al gepland en we wisten toen nog helemaal niet dat we zwanger waren. Een aantal weken na de ondertrouw begon ik me niet echt lekker in mijn vel te voelen zitten, maar omdat ik door menstrueerde gaf ik de drukte op mijn werk de schuld. Ik kreeg wel opmerkingen uit mijn omgeving van "ben je zwanger? Je hebt echt zo'n typisch opbollend buikje". Maar dat ontkende ik want menstrueerde immers.....en bij mijn eerdere zwangerschappen bleef menstruatie uit..dus niets aan de hand dacht ik. Maar goed, kreeg wel steeds meer typische zwangerschapsklachten dus toch maar even een testje gehaald en...die was positief. Mijn vriend en ik stonden echt perplex maar we waren wel enorm blij! De verloskundige gebeld en doorgestuurd naar de echopraktijk voor een termijnbepaling. Toen de echo werd gemaakt waren we nog meer perplex want......we zagen al een echt kindje verschijnen op de echo en de termijn werd bepaald op ACHTTIEN weken.  We waren echt stomverbaasd en de verloskundige ook. Maar ondanks dat de kleine al flink aan het groeien was, waren we ook door het dolle heen en gelijk belandden we al op de blauwe wolk (we hebben al twee jongens...en de derde rakker is ook een jongetje!). Zwanger trouwen gaan we niet. We trouwen in februari en ik ben uitgerekend begin januari, dus voor ons wordt het dus echt twee maanden continue feest. De jurk kan ik dus ook niet doorpassen e.d. dus we hebben maar besloten te kijken na de bevalling voor een leuke jurk in een boetiek ofzo (je weet immers niet of je je oude maat terug hebt na een bevalling, hoe dat zou zijn een maand erna e.d.). Dus het word wel druk zo in januari met alles haha. Ik wens je alvast een fantastische trouwdag toe en natuurlijk een geweldige voorspoedige bevalling!

Anoniem 10 jaar geleden

Oeps foutje...zag later dat je al getrouwd bent inmiddels! Weet zeker dat je een geweldige dag hebt gehad...was het wel allemaal te doen zo'n hele dag in de weer?

Anoniem 10 jaar geleden

leuk hoor!! gefeliciteerd met alles! ja het was een super dag en het was goed te doen omdat we lekker alles thuis hadden gedaan ( feest en bbq enzo ) dus ik kon heerlijk zitten op een goede stoel. alleen het trouwen en de foto's waren buitenshuis. heeeeel veel plezier alvast!

Anoniem 10 jaar geleden

prachtig de fotos! je bent een plaatje! en nogmaals gefeliciteerd!

Anoniem 10 jaar geleden

Hai meiden, Ik ben afgelopen juli getrouwd met 30 weken zwangerschap. Wij zijn 's morgens getrouwd om 11.00 uur en hadden ongeveer 50 mensen uitgenodigd. Na het trouwen zijn we naar een prachtige locatie gegaan waar we uitgebreid hebben geluncht. Rond een uur of zes was het afgelopen. Ik heb het ok ervaren, ik had veel adrenaline waardoor ik mijn vermoeidheid niet echt voelde. Toen het een uur of 5 was, was ik toch wel zo moe dat ik dacht dat ik zou gaan spugen.. Beetje teveel van het goede.. :-S We hebben expres gekozen voor iets op de dag en geen feest 's avonds. Voor de mensen die we niet hebben uitgenodigd ivm kleinschaligheid, geven we als de baby geboren is een kraamfeest en bruidsborrel in één. Het fotoboek van het trouwen erbij en dan kunnen we het met anderen ook nog een beetje vieren. Al met al hebben wij een prachtige dag gehad en zou ik het zo weer over doen!! Ik heb genoeg gezeten en geprobeerd rust te pakken. Al is dat best lastig op zo een dag. Succes met trouwen.. én als iemand nog een positietrouwjurk zoekt die echt prachtig is (al zeg ik het zelf  ;-) ) Ik heb er één te koop! Groetjes

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd met je huwelijk!! 

Anoniem 10 jaar geleden

hoi eileen, je ziet er geweldig uit nog van harte gefeliciteerd. en voor alle andere die net getrouwd zijn natuurlijk ook van harte gefeliciteerd. liefs candy.

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een super mooie foto's! Fijn dat het een mooie dag was, en met je schoonvader!

Anoniem 10 jaar geleden

heey super mooie fotos. die 1ste is ook echt prachtig. geniet er van . groetjes jennifer

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden