anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 9 reacties

 
Ik ben deze week 7 weken zwanger. Op 10 maart heb ik mijn eerste echo bij de gynaecoloog en op 17 maart een eerste kennismaking met de verloskundige. Op werk weten ze nog van niets omdat ik nog ik een vroeg stadium zit. Nu gaan toch de afspraken komen en ik kan geen smoesjes blijven verzinnen. wil ook geen vrij nemen voor de dagen dat ik naar het ziekenhuis moet. Wat kunnen jullie mij adviseren?

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Vanmorgen ben ik samen gaan zitten met mijn directe collega en afdelingshoofd. Ze zijn hartstikke blij voor me en vonden het onzin dat ik zo zenuwachtig was om het te vertellen. Zij hebben beloofd hun mond te houden tot ik mijn eerste echo en onderzoek gehad heb en dan ga ik het zelf vertellen. Nu maar hopen dat alles spoedig gaat verlopen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Zie je wel Rox? Zorgen voor niets :) leuk dat je hoofd er blij mee is, en nu maar lekker genieten! En hey, gefeliciteerd he? ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

In mijn situatie heb ik alleen mijn manager ingelicht en geregeld dat ik naar de afspraken kon. Tegen andere collega's heb ik niet gezegd waar ik heen ging, ik heb een keertje gezegd dat ik naar de tandarts moest toen er gevraagd werd wat er was. Uiteindelijk werd het al gauw duidelijk, omdat ik heel wat keertjes over mijn nek ging tijdens het werk ;-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ikzelf heb het alleen tegen mijn tactisch beheerder gemeld. Maar mijn echtgenote heeft het haar werkgever nog niet verteld, al hebben die wel lopen gissen, toen ze vroeg dat ze een middag vrij moest hebben voor een doktersbezoek. Ze maakten er grapjes over, maar volgens mij weten ze het niet. Op het moment dat ik haar kwam ophalen in de winkel, feliciteerden ze me wel, maar toen ik vroeg waarmee, zeiden ze lacherig, je vrouw is toch zwanger? Waarop ik vroeg:Oh? Is dat zo? Dat zal ze toch zeker eerst tegen mij zeggen???

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben het eens met MommyD. Ik heb het ook mijn manager verteld maar de rest niet. Zo kon ik naar de afspraken en als ik te misselijk was ziek melden zonder smoesjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik moest het al vroeg vertellen omdat ik al vroeg een buik had, en het werk dat ik doe niet bepaald veilig is voor een zwangere (politie)... Maar heb het alleen tegen mijn directe manager verteld. Logish dat men het wel wist zodra ik een overplaatsing kreeg, maar ze komen er toch achter ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb eerst ook gezegd dat ik naar de tandarts moest. die smoes heb ik 2 x gebruikt... Toen ik 12 weken zwanger was, heb ik 's ochtends mijn chef ingelicht en 's middags de rest van de collega's. Succes ermee!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

kun je niet buiten je werktijd de afspraken plannen? Bij ons hebben ze op maandagavond altijd tijd voor echo's en intakegesprekken, echt ideaal! Ik heb het pas met 12 weken verteld aan mijn werkgever trouwens..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb het met 7 weken verteld, aan mijn leidinggevende. Ik was toen al zo ziek, dat ik niet kon werken, en vond dat mijn leidinggevende recht had op de waarheid. Zij heeft het wel aan de directeur verteld (ik ben ook leidinggevende vandaar), maar de rest heb ik het allemaal zelf verteld met 12 weken. En als je nog niets wilt vertellen. Dan moet je een keer naar de huisarts en een keer naar de tandarts. Als je de eerste echo hebt gehad en het is goed, kan je altijd besluiten je leidinggevende in te lichten. Dat heb ik ook gedaan na de echo pas. Later zullen ze je de smoesjes heus wel vergeven.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden