anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 14 reacties

 
Ik weet niet of jullie dit herkennen maar door het balkje wat wij allemaal onder onze naam hebben met over hoeveel weken je bent uitgerekend kan ik soms een beetje van stressen!
hihi... dan denk ik Damn! over 16wk en een beetje kan het is het kindje er waarschijnlijk al en of misschien we eerder!!! Ik moet nog zoveel doen en kopen en en en en .....!!! En dan lacht mn man me uit en zegt ie chill even an, t komt allemaal goed. Herkennen jullie dit of heb je t op een andere manier?

liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ook.. soms hebben we zoveel zin al om die kleine vast te houden dat we niet kunnen wachten tot het zover is!! en soms denk ik, "Hey jij daar beneden, ja jij ja! kan je niet nog maandje of 2 langer blijven zitten? mama heeft wat extra tijd nodig.." We moeten nog verhuizen, want in dit appartement is er geen ruimte voor een babykamer.. En die willen we dolgraag... En ik wel NU! (hahah hormonen, zo fijn) Naar andere auto kijken, want we hebben een 2-zits auto.. en dat gaat natuurlijk niet passen. Ik ben al goed op weg, met rompertjes met korte mouwen lange mouwen, flesjes, speen, baddoeken, spuuglapjes, pyamaatjes, dekentjes, slofjes, sokjes, slaapzak, en nog veeeeeeel meer.. maar ben er nog lang niet voor me gevoel.. Nog 8 dagen wachten en dan weten we wat "het" is.. en dan gaan we erop uit voor ja ja de kinderwagen!!!!!! Maar nog zoveel te doen, voor me gevoel.. die verhuizing alleen al.. aaaaaaaah.. ik heb ook last van zwangerschapsstress!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ohja en tussen alles door, probeer ik me ook nog druk te maken over de bevalling etc.. net zoals jij Jennefer, het is de eerste en ik vind het allemaal behoorlijk spannend!!! xxx

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey steffi, we hebben veel gemeen! Ook wij moeten nog verhuizen, en ik wordt er stapelgek van...we hebben nog een maandje voor we uit ons appartement moeten, en we kunnen maar niets vinden... Waarschijnlijk komen we een 1 slaapkamer apartement te nemen, ipv een 2 want de prijzen zijn niet te doen hier. En dan is mijn baan vervelend aan het doen, het wordt me even te veel nu! Maar ja, doorbijten he :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hetzelfde probleem. We proberen het echt voor elkaar te krijgen voor de baby er is... Maar wij wonen in het duurste deel van Spanje.. We kunnen wel wat vinden.. Maaaarr,, dan zal ik toch extra uren moeten werken anders redden we het niet.. En die krijg ik er nu niet bij! A.s weekend gaan we een kijkje nemen 1.5 uur naar het zuiden, waar alles stukke betaalbaarder is.. Maarja daar komt hoop meer bij kijken dan dat we verhuizen binnen het dorp... Ik word soms ook gekkkk! indd even tandjes op elkaar, en doorbijten.. ik blijf maar denken,, adem in adem uit, alles komt goed.. zucht..  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja vervelend he? Komt ervan als je ongeplande gezinsuitbreiding hebt haha! Ongepland maar oh zo welkom :) We zullen waarschijnlijk een 1 slaapkamer nemen, de baby zal de eerste tijd toch bij ons op de kamer slapen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

precies dat komt vast helemaal goed.. bij ons was het wel gepland.. alleen wij hadden dat verhuizen een stuk sneller ingepland.. we dachten we hebben 9 maanden, das meeeeeer dan genoeg.. nou die vlogen zo voorbij, en nu dringt de tijd.. komt heus wel goed.. ik blijf positief, en elke avond heb ik dromen over ons nieuwe huis met babykamer.. ik blijf gewoon hopen dat het voor mekaar komt voor de baby komt..  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoe gaat het eigenlijk met je werk?? Kan je nog wel wat doen, en heb je een andere functie gekregen uiteindelijk??

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik werd verplaatst naar economische zaken, maar ze proberen me nu een oor aan te naaien... Dus ik zit dubbel in de zorgen nu, zit al een maand thuis te wachten op een telefoontje van het werk wanneer ik weer kan beginnen, onbetaald! Een of andere eilandregeling weer... Heb gewoon neiging om op een vliegtuig richting nederland te stappen, ben zo moe van de onprofessionele chaos hier! Vooral nu! Het is dat mijn man zijn dochter hier heeft en absoluut niet wil verhuizen naar een groot land :( vakantie prima, wonen niet...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Shittie, dat is echt heel vervelend! Mij hebben ze ook voor de gek gehouden, me ontslagen toen ik vertelde dat ik in verwachting was.. Dit natuurlijk  niet over me kant laten gaan, giga procedure door gegaan. Begin januari de rechtzaak gehad.. Nu afwachten op de uitspraak.. Fingers crossed.. Ben nu aan het werk, maar veel minder uren dan dat eigenlijk noodzakelijk is.. en zonder contract.. Ook niet heel fijn.. want zo kan ik straks ook niet met verlof... Pfff... Ik kan het wel snappen, dat je van het eiland af zou willen.. Hoe oud is de dochter van je man? Misschien op een dag wil zij ook wel naar "het vaste land" ...  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jeetje, wat vervelend he? Juist nu dat we zekerheid zo erg nodig hebben... Sucks!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden