Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
Hallo Allemaal!! Ik ben nieuw hier :) en moet toch eventjes mijn verhaal kwijt! En jullie adviezen en/of meningen hierover weten!! Zal eventjes bij het begin beginnen, nl: 6 weken terug ben ik "normaal" ongesteld geworden daarna verder gegaan met de pil, tussentijdse bloeding gehad (deze gewoon laten gaan)dus wederom gestopt en opnieuw begonnen met de pil hierbij ben ik 1x de pil langer dan 12 uur vergeten en onbeschermd sex gehad.. Deze strip verder afgemaakt en opnieuw weer ongesteld geworden. Deze ongesteldheid was minder in hoeveelheid dan de normale ongesteldheid. 2 dagen redelijk, en de rest leek het alsof het alweer aan het afbouwen was. Zodoende dus een ontzettende warrige maand gehad.

Nu komt het, sinds de tussentijdse bloeding (of eigenlijk erna) voel ik me "anders" ; misselijk, vergeetachtig, zeer trekkend gevoel onderin de buik en rug, vol gevoel onderin de buik,  s`nachts vaak heet (warm) in bed, en moe..  Natuurlijk al verschillende zwangerschapstesten gedaan, maar allemaal negatief :( . Misschien te vroeg getest? of denken jullie naar aanleiding van mijn verhaal dat ik eigenlijk helemaal niet zwanger kan zijn?
 En zijn er mensen die dit eerder ongeveer mee hebben gemaakt? Alvast bedankt!! Liefs!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo! Ik heb een foto geplaatst bij mijn foto`s, zouden jullie die willen bekijken?! Alvast bedankt!! liefs!

Anoniem 10 jaar geleden

ik zie ook niks!

Anoniem 10 jaar geleden

Zwanger ofniet?!

Anoniem 10 jaar geleden

Ik zie de foto niet dus kan niet beoordelen

Anoniem 10 jaar geleden

De  huisartsen doen toch een soort van andere test? Of zijn dit precies dezelfde als die van de winkel? Vandaag echt een stomme huildag kan het niet eens winnen van mijn eigen teckeltjes en de huishouding  dan maar een dag niks doen toch?! Vriendjelief zorgt wel goed voor mij!! Vandaag een nieuwe test halen en morgenvroeg testen.. vandaag wel weer ontzettend veel last van de onderbuik.. Hopelijk weten we morgen meer!! En veertje; ik heb je bij me aangemeld!! Ik zou het erg leuk vinden om ook tussendoor met je te kletsen!! Liefs!

Anoniem 10 jaar geleden

Wat is jou mail adres, want ik zie hem niet! Tja kennelijk zijn ze toch anders ;)! Teckeltjes , geweldige hondjes!! Ik heb 2 chihuahua's en die vragen nu ook veel van mij hor!!

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb zelf hier geen ervaring mee, maar welkom in iedersgeval! Mijn cyclus was ook niet regelmatig voor de zwangerschap, dus het feit dat ik zwanger raakte (en in combinatie met mijn chronische ziekte), mag een wonder heten! Nu inmiddels 32 weken verder, en wordt het ook zwaarder! Ik dnek zelf dat je inderdaad te vroeg aan het testen bent, wacht het gewoon 2 weken af. Ik zou stoppen met de pil, en andere middelen gebruiken. En dan nog een keer testen na die 2 weken!

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Veertje, bedankt! Gefeliciteerd met je zwangerschap!!! Fijn dat het toch nog gelukt is! Je bent al een eind op weg zeg!! :D Mijn ouders hadden vroeger ook problemen met kinderen krijgen, de artsen zeiden dat de kans eigenlijk nihil was. Paar jaar later waren ze in verwachting van mijn oudste broer, half jaar daarna van mijn andere broer, 2 jaar later van mijn zus en 6 maand later van mij ;) Misschien als het een keer op gang is?! ;) Ik ben nu gestopt met de pil, en ga dr ook niet meer aan.  Wat een troep wat je allemaal binnen krijgt he?! :( Heb vanochtend mijn urine ingeleverd bij de huisarts,  dit omdat ik nog steeds onderin de buik pijn heb en onderin de rug. Heb haar gevraagt om op blaasontsteking (beetje smoesje) en tevens op zwangerschap te controleren.. SPANNEND!!!! Ik moet vanmiddag half 2 bellen voor uitslag! Als er niks uitkomt test ik over 2 weekjes weer en daarna wacht ik gewoon mijn menstruatie af.. Ik laat je vanavond wel weten wat eruit is gekomen!! Liefs!

Anoniem 10 jaar geleden

De assistentes zijn vergeten te testen op zwangerschap!! Had iig geen blaasontsteking!!   Ik moet van hun een test halen van de winkel, die waren net zo goed  en morgen weer testen! Blijft nog wel eventjes spannend dus..

Anoniem 10 jaar geleden

Nou ik moet zeggen, die van de winkel was bij mij negatief, maar die van de huisarts heel erg positief, dus beetje vreemd antwoord is het wel! Hierbij kun je trouwens wel de zelfde soort bestellen en is veel goedkoper... http://www.zwangerenkids.nl/Webwinkel-Category-291530/DIPSTICK.html  Succes en ik hoor het wel. Ps. als je wilt praten mijn mail is verapeterse@live.nl

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden