Anoniem 10 jaar geleden 12 reacties

 
Dag allemaal,

toen wij besloten hadden te stoppenmet de pil ben ik gelijk begonnen met het slikken van puur mama van VSM. Nu zijn dit enorme pillen (ik had vroeger al moeite met de pil), afgelopen week steeds meer moeite met het slikken ervan, kokhalzen, kreeg het gewoon niet weg. Nu slik ik kleine tabeltten foliumzuur, maar het is natuurlijk ook goed om aanvullende vitamines te slikken.

Mijn vraag, wat slikken jullie? En hoe groot zijn de pillen?

Gr. bloemetje

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Ik slik davitamon mama compleet. Deze mag je voor, tijdens en na de zwangerschap als je borstvoeding geeft slikken. Deze zijn op zich niet heel groot ongeveer de grote van een paracetamol.

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb vit D3 apart en folium ook apart. zijn even grote pillen dan de pill :)

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Iedereen! Ik ben inmiddels 10 wk en 6 dgn zwanger van een twee-eiige tweeling en ik slik ook Vsm Puur mama. Ik lees dat iedereen het van die grote pillen vind, dat is natuurlijk ook zo maar je mag ze gerust 1 keer doormidden breken hoor. Heb dit aan mijn verloskundige gevraagd en dit kon geen kwaad. Misschien een tip voor alle aanstaande moeders! groetjes Geja

Anoniem 10 jaar geleden

Ik eet wel veel groente en fruit :) maar had toch graag aanvullend vitamines genomen. Maar krijg het echt niet weg.. Dus nu alleen foliumzuur.

Anoniem 10 jaar geleden

je kunt die puur mama pillen de hele zwangerschap nemen hoor! Ik gebruik ze nog steeds.. De pillen van (volgens mij) davitamon compleet mama zijn wat kleiner, misschien is dat meer wat voor degenen die ze niet wegkrijgen?

Anoniem 10 jaar geleden

Hey, Toen ik vertelde dat ik zwanger was hoorde ik pas dat ik foliumzuur had moetten slikken. In overleg met de verloskundige zou ik dat alsnog doen tot ik 10 weken ben.. Bij de drogist hebben ze mij vsm puur mama multivitaminen en visolie aangesmeerd.. Dat is wel beter voor mij.. omdat ik geen fruit lust en beperkt groenten. De pillen zijn mega groot! maar gelukkig gaan ze zonder problemen.. Ik ga er wel boertjes van laten.. en dan krijg ik een hele vieze smaak in mijn mond.. magoed... goed voor baby :P

Anoniem 10 jaar geleden

ik gebruik die van gravitimon. Vind het wel fijn dat die de hele zwangerschap door mogen. Probeer ze trouwens altijd met water of sap door te slikken niet met melk. Melk zorgt er namelijk voor dat je ijzer minder goed opneemt. Dat geldt natuurlijk niet voor als je alleen foliumzuur slikt. De foliumzuurtabletten van DA zijn wel wat kleiner. Er bestaan ook van die zakjes poeder die je op moet lossen in water, maar volgens mij kun je die alleen op recept krijgen. Dat zou je even bij de apotheker kunnen informeren.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik slik pilletjes van de tuinen, helemaal natuurlijk Maar die zou ik je afraden als je niet van grote pilletjes houd, deze zijn namelijk ook erg groot, en smaken ontzettend smerig.  Volgens mij zijn ze allemaal zo groot...

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik inderdaad ook die van VSM, maar wat zijn dat een grote pillen he. Heb nog geen kans gehad om naar de winkel te gaan voor andere pillen daar ik al anderhalve week ziek thuis ben i.v.m. continue overgeven. Ik lees dus even mee en ben benieuwd welke pillen kleiner zijn, dan kan mijn man deze morgen eventjes voor me halen.

Anoniem 10 jaar geleden

Mn vriend kwam thuis met gravitamon, speciaal voor zwangeren. Ze zijn wel een stuk kleiner, maar liever heb ik ze nog kleiner!! Foliumzuur van evasin zijn erg klein, prima te doen. Maar helaas wel zonder zwangerschapsvitames!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden