anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
Ik zou in week 8 van mijn eerste zwangerschap moeten zitten....
Helaas is dit na gisteren niet meer het geval. Mijn kindje is na 6 weken gestopt met groeien en is gisteren afgekomen.

Ik ben ontzettend verdrietig. Na drie weken dromen ineens weer wakker.

Ook heb ik de behoefte om zo snel mogelijk opnieuw zwanger te willen worden. Herkennen mensen dit of is dit bizar?

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Tsjonge Candy, 16 weken, dat is toch ook wat zeg! Fijn dat je nu je tweede kindje gaat krijgen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

er was geen kindje in te herkennen dat was aan de ene kant wel fijn. ik deet de eerste paar maanden er heel luchtig over. toe iedereen er overheen was kwam voor mij de klap dat heb ik gelukkig een plekje kunnen geven voor dat ik zwanger werd van milan. ik was de eerste tijd wel bang dat het weer mis zou gaan maar door alle kwaaltjes die ik met milan wel had en bij de miskraam niet ging dat snel over.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het is helemaal niet gek dat je na je miskraam nog steets een kindje wil en wel zo snel mogelijk. ik heb er twee achter elkaar gehad de eertse was met 5 weken en de tweede met ongeveer 16 weken. je kon alleen niet zien dat het een kindje was dus dat was het ook nooit geworden. daarna heeft het een heletijd geduurd voor dat mijn lichaam weer een beetje in balans was. al die tijd is mijn kinderwens heel sterk gebleven nu heb ik een prachtige zoon en de tweede op komst.  heel veel sterkte met je verlies en dat je maar snel weer zwanger bent en een prachtig kindje mag krijgen. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Bica, Ik had een miskraam, na 8 weken. Na 5 weken was het kindje al gestopt met groeien, maar het kwam pas na 8 weken. Ik dacht dus 8 weken zwanger te zijn. We waren blij met deze zwangerschap, maar het was zoooo enorm snel...ik was ook een beetje geschrokken. Maar...na de miskraam wilde ik zo enorm graag weer direct in verwachting zijn! Ik herken je gevoel helemaal.  Ik ben één keer ongesteld geweest tussendoor. Geef jezelf wel de tijd hoor, een miskraam is niet niks. Ik heb nu een gezond meisje. Ik hoop dat dat voor jou ook zo mag zijn!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden