anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

hallo allemaal, even kort voorstellen,

mijn naam is kim ben 18 jaar zor al 3,5 jaar voor het zoontje van een vriend en vriendin omdat hun het niet aankunnen en ik teveel aan hem gehecht ben geraakt woont hij nu bij mij in.

 

maar ik ben dus nooit zelf zwanger geweest en weet niet wat ik nu moet denken/verwachten.

mijn probleem is ik ben 11 dagen overtijd en op de 9e dag heb ik een test gedaan die negatief uitkwam. wel heb ik een harde onderbuik met soms steken en op het moment is die aardig aan het rommelen, verder heb ik last van misselijkheid al zo'n ruime anderhalver week en gevoelige tepels wat ik normaal nooit heb ook niet bij mijn menstruatie en hoofdpijn, ook heb ik sinds 2 weken geleden veel afscheiding precies het zelfde als altijd alleen meer. ook pas op de dag (9e) dat ik ging testen kwam ik er achter dat ik overtijd was, had mij huisarts gevraagd of die wist wat er was en die raade me aan het te checken en daarna een test te doen.

ik maak me er best wel druk om eigenlijk omdat ik niet weet wat ik kan verwachten, ik hoop ooke cht dat er iemand is die me kan helpen word gek van mezelf.

groetjes iedereen hoop echt snel iets te horen :( zo zenuwachtig

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Zal voor je duimen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden